הסרת שיער סביב הפטמה

מצב
הנושא נעול.
הסרת שיער סביב הפטמה

הסרת שיער סביב הפטמה
בגיל צעיר הסרתי שיער בגילוח סביב הפטמות. אחרי שהבנתי את גודל הטעות השיער כבר גדל הסרתי את השיער עם פינצטה דבר שפצע אותי והשאיר סימנים והשיער עדיין חוזר כמובן.

האם יש דרך דיסקרטית להסיר את השיער לצמיתות?
האם מומלץ להשתמש במכשיר ME? ואם כן באיזה ? ואיך לעשות את זה בלי לגרום לנזק נוסף ואף חמור יותר?

הסרת סביב הפיטמה

הסרת שיער סביב הפטמה
בגיל צעיר הסרתי שיער בגילוח סביב הפטמות. אחרי שהבנתי את גודל הטעות השיער כבר גדל הסרתי את השיער עם פינצטה דבר שפצע אותי והשאיר סימנים והשיער עדיין חוזר כמובן.

האם מומלץ להשתמש במכשיר ME? ואם כן באיזה ? ואיך לעשות את זה בלי לגרום לנזק נוסף ואף חמור יותר?
הסרת סביב הפיטמה
היי
אסור לגלח ובטח לא למרוט שיער באיזור הפטמות בפינצטה מכייון שהאיזור הנל הורמונלי לחלוטין,הפיתרון היעיל והאולטימטיבי הוא אפילציה מתקדמת,

תודה על התשובה - שאלת המשך

הסרת סביב הפיטמה
היי
אסור לגלח ובטח לא למרוט שיער באיזור הפטמות בפינצטה מכייון שהאיזור הנל הורמונלי לחלוטין,הפיתרון היעיל והאולטימטיבי הוא אפילציה מתקדמת,
תודה על התשובה - שאלת המשך
מהי אפילציה מתקדמת? האם זהו משהו שאפשר לעשות באופן עצמאי בבית?

האם אפשר להשתמש במכשירי לייזר ביתיים?

גם אני הייתי במצבך עד לא מזמן

הסרת שיער סביב הפטמה

גם אני הייתי במצבך עד לא מזמן
פניתי לגילי ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. אין שום סיבה להתבייש ולסבול, זה עניין שאפשר לפתור מאוד בקלות. ממליצה בחום!

מצב
הנושא נעול.
למעלה