הסרת שיער פלומתי באפילציה

מצב
הנושא נעול.

הקוסמטיקאית אצלה ביקרתי בחנה את שיער הפנים שלי וטענה כי לא ניתן יהיה להסיר שיער מהפנים שלי באפילציה וכי עליי לעשות שעווה בכל איזור הפנים ...
אני משום מה לא סומכת על דבריה
האם ייתכן דבר כזה שלא ניתן להסיר שיער לצמיתות גם אם הוא פלומתי ובלונדיני?
יש לי המון שיער בלונדיני בפנים ורואים אותו בשמש, אני לא חושבת שהוא פלומתי.
אני פוחדת לעשות שעווה מכל איזור הפנים
האם זה נכון שלא ניתן להסיר באפילציה שיער "פלומתי" בלונדיני מאיזור הפנים? ובכלל?
תודה

הקוסמטיקאית אצלה ביקרתי בחנה את שיער הפנים שלי וטענה כי לא ניתן יהיה להסיר שיער מהפנים שלי באפילציה וכי עליי לעשות שעווה בכל איזור הפנים ...
אני משום מה לא סומכת על דבריה
האם ייתכן דבר כזה שלא ניתן להסיר שיער לצמיתות גם אם הוא פלומתי ובלונדיני?
יש לי המון שיער בלונדיני בפנים ורואים אותו בשמש, אני לא חושבת שהוא פלומתי.
אני פוחדת לעשות שעווה מכל איזור הפנים
האם זה נכון שלא ניתן להסיר באפילציה שיער "פלומתי" בלונדיני מאיזור הפנים? ובכלל?
תודה
היי
שיער דק או פלומתי עובד הרבה יותר מהר באפילציה,ככל שהשיערה דקה יותר כך תיעלם יותר מהר,פנים לטפל רק באפילציה ממש לא להתחיל עם שעווה אחרת יהיו לך פצעים ופיגמנטציה,לגבי השיער הבלונדיני אצלנו יש פיתרון לטפל בשיער הזה הכי מהר שאפשר ובמקצועיות גדולה,הפחד שלך הוא לגיטימי מאד וטוב שאת מקשיבה לתחושות הבטן שלך,תשלחי את הקוסמטיקאית לעבור אצלי קורס אפילציה מקצועי,דבר נוסף אפילציה עובדת על כל סוגי השיער והגוון ,
בהצלחה
גילי נוי

יש אפשרות להגיע אלייך? היכן את מקבלת?

היי
שיער דק או פלומתי עובד הרבה יותר מהר באפילציה,ככל שהשיערה דקה יותר כך תיעלם יותר מהר,פנים לטפל רק באפילציה ממש לא להתחיל עם שעווה אחרת יהיו לך פצעים ופיגמנטציה,לגבי השיער הבלונדיני אצלנו יש פיתרון לטפל בשיער הזה הכי מהר שאפשר ובמקצועיות גדולה,הפחד שלך הוא לגיטימי מאד וטוב שאת מקשיבה לתחושות הבטן שלך,תשלחי את הקוסמטיקאית לעבור אצלי קורס אפילציה מקצועי,דבר נוסף אפילציה עובדת על כל סוגי השיער והגוון ,
בהצלחה
גילי נוי
לאחרונה שמתי לב שיש ממש שיעור יתר בכל הגוף , בפנים זה פשוט הכי מציק מבחינה אסתטית.
אני מתחילה ליטול גלולת דיאנה שנועדה לטפל בבעיית שיעור היתר.
אך אשמח לעשות גם אפילציה בעיקר בפנים, אולי גם בחזה ובבטן.
הבעיה היא שאני אחרי טיפול בראוקטן ובינתיים עברו רק 3 שבועות, הבנתי שיש לחכות כשלושה חודשים לאחר סיום נטילה ראוקטן בטרם פונים לטיפול אפילציה או בכלל כל טיפול פנים...
האם זה נכון?

יש אפשרות להגיע אליי

לאחרונה שמתי לב שיש ממש שיעור יתר בכל הגוף , בפנים זה פשוט הכי מציק מבחינה אסתטית.
אני מתחילה ליטול גלולת דיאנה שנועדה לטפל בבעיית שיעור היתר.
אך אשמח לעשות גם אפילציה בעיקר בפנים, אולי גם בחזה ובבטן.
הבעיה היא שאני אחרי טיפול בראוקטן ובינתיים עברו רק 3 שבועות, הבנתי שיש לחכות כשלושה חודשים לאחר סיום נטילה ראוקטן בטרם פונים לטיפול אפילציה או בכלל כל טיפול פנים...
האם זה נכון?
יש אפשרות להגיע אליי
היי
הבנת נכון יש להמתין מס חודשים לאחר נטילת כדורים רואקוטן לגבי כל טיפולי העור והסרות השיער כדי לא ליצור פיגמנטציה,

מצב
הנושא נעול.
למעלה