הסרת שיער פלומתי ושיער מהכתפיים

מצב
הנושא נעול.

הילה3452

New member

היי גילי, קודם כל, אני חייבת להודות לך ולפורום המדהים שלך על המידע החדש שגיליתי ולא ידעתי קודם, ואני המון שנים בתוך העולם הזה של ההסרת שיער.
רציתי לשאול אותך לגבי הסרת שיער פלומתי והסרת שיער מהכתפיים. יש לי 2 אזורים מרכזיים עם שיער פלומתי, שהם הגב התחתון והישבן, והבנתי מהמון אנשים ומומחי עור שעדיף לא לגעת במקומות כאלו עם לייזר.
מכיוון שהבנתי שאת עוסקת בשיטה של אפילציה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להסיר שיער פלומתי בשיטה הזאת?
והאם צריך לגלח כמו בלייזר או שזה עובד אחרת?
ולגבי השיער בכתפיים- שמעתי מהמון נשים שהכתפיים זה אזור הורמונלי ואסור לגעת בו גם באמצעות לייזר וגם באמצעות אפילציה או כל מכשיר אחר, האם זה נכון?
את מציעה טיפולים לאזור הכתפיים?
אני ממש אשמח שתעני לי על השאלות, שיער גוף זה משהו שמציק לי מאז שהייתי מתבגרת ולצערי עדיין לא מצאתי את השיטה הטובה ביותר להסיר את השיער מהמקומות האלה.
מתפללת שאת הישועה.
תודה רבה לך!

הסרת שיער פלומתי ומהכתפיים

היי גילי, קודם כל, אני חייבת להודות לך ולפורום המדהים שלך על המידע החדש שגיליתי ולא ידעתי קודם, ואני המון שנים בתוך העולם הזה של ההסרת שיער.
רציתי לשאול אותך לגבי הסרת שיער פלומתי והסרת שיער מהכתפיים. יש לי 2 אזורים מרכזיים עם שיער פלומתי, שהם הגב התחתון והישבן, והבנתי מהמון אנשים ומומחי עור שעדיף לא לגעת במקומות כאלו עם לייזר.
מכיוון שהבנתי שאת עוסקת בשיטה של אפילציה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להסיר שיער פלומתי בשיטה הזאת?
והאם צריך לגלח כמו בלייזר או שזה עובד אחרת?
ולגבי השיער בכתפיים- שמעתי מהמון נשים שהכתפיים זה אזור הורמונלי ואסור לגעת בו גם באמצעות לייזר וגם באמצעות אפילציה או כל מכשיר אחר, האם זה נכון?
את מציעה טיפולים לאזור הכתפיים?
אני ממש אשמח שתעני לי על השאלות, שיער גוף זה משהו שמציק לי מאז שהייתי מתבגרת ולצערי עדיין לא מצאתי את השיטה הטובה ביותר להסיר את השיער מהמקומות האלה.
מתפללת שאת הישועה.
תודה רבה לך!
הסרת שיער פלומתי ומהכתפיים
היי
ראשית מתנצלת על התגובה המאוחרת היו בעיות טכניות,
אכן שמעת והבנת נכון אסור ליגוע בלייזר באיזורי שיער פלומתיים ואו הורמונליים,השיטה שתביא לתוצאות אמיתיות היא אפילציה בלבד.
באפילציה לא מגלחים מגיעים עם השיער כדי להסירו לצמיתות באמצעות אפילציה,אחד היתרונות באפילציה זה שמטפלים רק במה שרואים,לגבי כתפיים שמעת לא נכון כי כל המטופלים פה עם שיער בכתפיים גם גברים וגם נשים משיגים תוצאות מהירות ויעילות באפילציה המתקדמת ,מיכשור מהיר וללא כאב אותו אני מיבאת מקנדה,ברור ששיעור בגוף וכן בפנים בעיקר לבנות צעירות הוא דבר לא נעים המלווה בחוסר ביטחון לפעמים,את מוזמנת להתרשם בפייסבוק גילי נוי הסרת שיער לצמיתות ולשמוע מה לקוחות כותבים,,
שבת שלום
גילי נוי

מצב
הנושא נעול.
למעלה