הסרת שיער

• פותח הנושא ain
  • פורסם בתאריך

ain

New member
הסרת שיער

שאלה - טיפים לגבי הסרת שיער אם משהו הוריד/ה שיער לצמיתות באיזו שיטה מסקנות והמלצות...

הילית*

New member
לידיעתך, אין כזה דבר הסרת שיער

לצמיתות והיום בגלל תביעות רבות המכונים כבר לא לגמרי מתחייבים על כך. בעקבות הרבה טיפולים כאלו השיער בעצם מדלדל אבל לא נעלם לצמיתות.

שמופית

New member
אני, אגב, שמעתי

רק לפני שבוע, כשהייתי אצל הקוסמטיקאית שלי, משהו שהפריך לי אמונה בנוגע להסרת שיער. הייתי בטוחה תמיד שאם תולשים שערה סוררת עם פינצטה, היא לא חוזרת או חוזרת חלשה יותר כי הפינצטה עוקרת אותה מהשורש. הקוסמטיקאית אמרה לי שיצאו מחקרים שהראו שזה ממש לא נכון ואפילו להיפך. החוקרים אמרו שבגלל המתכת של הפינצטה, משהו בזה מעורר את השערה והיא לא נחלשת אלא מתחזקת ! הידעתן ? וחוץ מזה... עדיין לא היה לנו באמת שירשור בנושא הורדת שיער

שמופית

New member
תלוי איפה, ליאתי....

ממש לא מומלץ לנשים לגלח באיזור הפנים, אלא אם הן מעוניינות בזיפים... אם זה רק ברגליים, אני בהחלט מסכימה איתך - אני לא מצליחה לסבול כאבי שעווה

kisses

New member
בהחלט רק באזור הרגלים

לגבי שאר הגוף הייתי ממליצה על או פינצטה לאזור הפנים ושעווה לאזורי דרום הגוף

אתי@

New member
ואני ממליצה על המסיר שיער

של פיליפס (ולא על סילק-אפיל!). מכשיר מעולה, אני מורידה איתו שערות בכל הגוף, כולל בית שחי (לגברברי הפורום - נו טוב, אז חשפתי איזה סוד קטן...
בבוקר עדיין תכבדו אותי
) בהתחלה כאב, כשמתרגלים כמעט ולא מרגישים את התלישה. מהיר, זמין לתיקון פנצ´רים, ולא צריך לגדל שיערות בשבילו...

fila

New member
אתי@ והאחרות

מכיוון שאני עוברת בדיוטי פרי השבוע אולי אקנה לי איזה מכשיר, הבעיה היא שכח הסבל שלי שואף לאפס ואני פוחדת לקנות משהו ולהשאיר אותו עומד בארון, יש מכשיר מומלץ שלא ישבור אותי מבחינת כאב?

אתי@

New member
אני יודעת שלדגמים החדשים

של פיליפס יש כל מיני פטנטים של הקפאה האזור, מסז´ וכיו"ב. אף פעם לא ניסיתי את כל אלה, אבל אני חושבת שזה לא רציני. לדעתי צריך לסבול בפעמים הראשונות - וזהו. אח"כ מתרגלים. אני, אחרי שנים של גילוח בית שחי קבוע (יום-יום!!!) החלטתי להפסיק עם הגילוח ולעבור למכשיר. בפעמיים הראשונות ראיתי כוכבים, אני לא מגזימה, אבל אח"כ התרגלתי וזה נעשה פחות ופחות כואב עם הזמן. בכל אופן היתרון של הפיליפס, הוא שהוא תולש יותר שערות בו זמנית. ויש לו דגם נטען, ולפי דעתי זה דבר מעולה

הילית*

New member
אתי, לגבי בית השחי

אני לא בטוחה שזה בריא. אני עשיתי את זה בשנה שעברה ונגרמו לי שטפי דם פנימיים. מאחר וזה איזור של בלוטות אני מעדיפה לא להמשיך עם זה

אתי@

New member
אני עושה את זה כבר שנתיים

או יותר ולא קרה לי כלום. עדיין נראה לך לא בריא? אולי אני מחוסנת
???

אתי@

New member
לא יודעת. אבל בעיקרון

המכשיר מיועד אפילו להסרת שיער מהפנים
אני לא בטוחה שזאת הפרוצדורה, אבל אם משרד הבריאות צריך לאשר מכשירים מהסוג הזה, הוא לא היה מאשר אם היה חשש כלשהו.

הילית*

New member
לא רוצה להגיד לך מה משרד

הבריאות מאשר, כולל תוספי מזון שנמכרים בבתי טבע למינהם ולא נבדקו. האישור של משרד הבריאות הוא התוספים האלו אינם רעל אבל מכאן ועד לזה שזה לא יגרום נזק לאדם שצורך אותם הדרך רחוקה.

אפרופו - בנוגע לרסקיו רמדי

ראיתי גם בפורום חתונות שהמון המון כלות לוקחות את זה לפני החתונה... אז הנה דוגמא למוצר שנחשב "תוסף מזון" או בכל מקרה לא משהו שדורש פיקוח, ומשרד הבריאות מאשר סתם ככה... דודה של הגבר חלתה בסרטן השד. סיפור ארוך, לא רלבנטי, מה שחשוב הוא שהבדיקות הראו שהסרטן לא התפשט מעבר לשד, ולכן הוחלט על כריתה ומהלך טיפולי מסוים. הניתוח נקבע לתאריך כשבועיים אח"כ, והכל התנהל כשורה. יום לפני הניתוח מגיעה הדודה לאישפוז, ובמסגרת זו עושים לה בדיקות דם שגרתיות. אמהמה, תפקודי הכבד חוזרים על הפנים, ואצל הגבר נדלקת נורה אדומה - זו עלולה להיות אינדיקציה לגרורות בכבד, ואז לא רק הטיפול שונה אלא גם הפרוגנוזה... בקיצור, צ´יק-צ´ק שולחים אותה ל-CT, והגבר שלי ואני מבלים את הערב בכסיסת ציפורניים עצבנית מול ה-TV ובטלפונים עצבניים עוד יותר למחלקת רנטגן. קצת אחרי חצות מגיעה התשובה - שלילית. אין גרורות, הכבד נקי. אפשר לישון. אז מה קרה ? למחרת נפתרה התעלומה. הדודה היקרה נכנסה, באופן טבעי, ללחץ רציני לפני הניתוח, וכיוון שהיא לא רצתה לקחת "תרופות הרגעה", היא לקחת מחברה טובה שלה "משהו טבעי, רק מצמחים" (הרסקיו רמדי הידוע). התוצאה- תפקודי כבד נפגעו. מה זה מלמד אתכם על ה"טבעיות" של המוצרים ? שאולי הם באמת רק מצמחים, אבל כזכור גם תרופות במקור יוצרו מצמחים, ורק לטובת הייצור ההמוני עברו לשיטות ייצור מלאכותיות. כל תוספי המזון ה"טבעיים" לסוגיהם הם תרופות בדיוק כמו תרופות רגילות, וצריך להיות מאוד מאוד מאוד זהירים בשימוש בהן. וכאמור- משרד הבריאות לא מצייץ, ומשאיר את זה "Over the counter", כלומר ללא מרשם או פיקוח רופא...

הילית*

New member
בתור אשתו של...../images/Emo8.gif

אני יכולה להוסיף ולומר שבניגוד לתרופות שעוברות ניסויים קליניים רבים, לרבות קבוצות ביקורת. ניסויים שלוקחים שנים ועולים לחברות התרופות המון המון כסף, לגבי תוספי מזון כמעט ולא נערכים ניסויים ואם כבר עושים אז מס´ הנבדקים בניסויים כאלו קטן מאוד (בתור אחת שעוסקת בין השאר גם בסטטיסטיקה המדגם ממש מגוחך לדעתי). אומרים שהם טבעיים- אז מה, גם חשיש זה טבעי וזה טוב? לא ! אנשים לוקחים תוספי מזון ואומרים- מקסימום זה לא יזיק...ומה שהם לא יודעים זה שיש מרכיבים שיכולים להזיק ומאחר ואין פיקוח עליהם אף אחד לא יגיד לך את זה.

הזריקות כואבות... וברצינות

מאוד חשוב שתהייה רמה מאוזנת של B12 בגוף, אני לא סמכות אבל בתור מישהי שחסר לה את זה בטירוף - בעיות נוירולוגיות, עייפות וכד´. לא תענוג. אפשר או בכדורים או בזריקות (כשצריך הרבה ומהר) והזריקות, כאמור, כואבות... אבל לא ברורה לי השאלה - אם את רוצה לדעת אם אפשר לקחת B12 סתם, אז לדעתי לא כדאי... רק אם חסר לך לפי בדיקות דם. אם את רוצה לדעת אם סוג מסוים של B12 הוא בטוח - את צריכה לבדוק... אני יכולה להגיד לך מנסיון שהרבה זמן לקחתי tribamin בכדורים, שזה רק ויטאמיני B, ולקחתי מולטי-ויטאמין שנקרא פוליויט, והיום אני לוקחת סופראדין, שהוא מולטי-ויטאמין. אז אלו בטוחים... הם לא "טבעיים" אגב. לגבי סוגים אחרים- אפשר לברר.

הילית*

New member
מסכימה עם הילה ! ומוסיפה

כל תוספי המזון שהם ויטמינים וכד´ וחסרים בגוף עליהם בכלל אין שאלה. אני מדברת ממש על דברים אחרים. יש לי בעבודה מישהי שלוקחת באופן קבוע ויטמינים בכמויות וזה ממש לא נחוץ לקחת כל הזמן. היא טוענת שככה היא יותר בריאה ומה שמעניין שהיא חולה יותר ממני שלוקחת ויטמין סי רק כשאני מרגישה לא טוב... אני למשל אנמית ולוקחת כבר שנים ברזל ע"פ הוראת רופא אבל סתם לקחת בלי שיש בעיה לא הייתי לוקחת

למעלה