הסרת שיער

• פותח הנושא ain
  • פורסם בתאריך

Ronnie*

New member
האם "רסקיו" באמת מסוכן?

זה ממש מלחיץ... כולם ממליצים עליו כל כך בחום, אומרים שהוא בטוח אפילו לתינוקות...

הילית*

New member
לדעתי הוא לא מסוכן

השאלה אם הדודה שתתה אותו או שמה רק 2 טיפות. הוא לא אמור להזיק

הילית*

New member
אני בעד המכשיר הביתי

זול ותמיד זמין וגם לא צריך לחכות עד שיהיו יערות

תוכי

New member
האמת ...............

שחברה שלי עשתה שנים טיפולים עם מחט חשמלית וזה ממש לא עזר ועכשיו היא עושה טיפולים בלייזר וזה ממש עוזר יש לה כבר קרחות במקומות המטופלים

tamtamy

New member
אפילציה (מחט חשמלית)

אני הורדתי בבית השחי באפילציה ואין לי שערות!!!! זו תחושה מדהימה ויפה. התהליך עצמו ארוך (מפעם לפעם הכמות פוחתת בצורה משמעותית, אבל תמיד יש את ה- 5 שערות שמתעקשות לחזור ולגדול), כואב ולא זול. אבל לדעתי שווה כל גרוש.

danonit

New member
הסרת שיער...

אני מכירה בחור שעושה כל חצי שנה הסרה בלייזר ואין מה לעשות, זה צומח מחדש. המכונות התולשות הן די בעיתיות כי למי שיש עור רגיש זה יכול לגרום גם לאדמומיות וגם לפצעונים (בעיקר באיזורים שבהם מזיעים) והכי מעצבן זה שהשיערות צומחות מתחת לעור - מגרד לאללה!

שריל

New member
אפילציה באמת מסירה לצמיתות אבל...

שערה אחרי שערה ביסורי כאב קשים והרבה זמן, כלומר רק אחרי תקופה מאד ממושכת "נעלמות" כל השערות...מומלץ רק לאיזורים קטנים לדעתי.

אתי@

New member
אני שמעתי

זה עובד באמצעות נורא שמזהה נגטיביות. העור הוא לבן, בכל מקום שהיא מוצאת נקודה שחורה, כלומר שורש השערה, היא שורפת אותה. זה בכלליות, לא ממש יודעת יותר מזה. אני גם לא יודעת אם זה רציני ויעיל. דווקא מעניין. אם תדעי יותר, נשמח אם תשתפי...

מאי26

New member
אני אצטרף לדיון המלומד, ואציין

שככלל שעווה היא לדעתי השיטה הטובה ביותר, לרוב הגוף. עם זאת, נתקלתי לאחרונה בבעיה שבוודאי מוכרת לחלקכן: במקור אני מאשדוד, והקוסמטיקאית שלי משם. עם זאת, למעשה, אני לא גרה באשדוד כבר כמה שנים, ולאחרונה קנינו דירה בהרצליה ועברנו אליה. אז יוצא שאני גרה בהרצליה, אבל הקוסמטיקאית באשדוד, ומתי בעצם יוצא להגיע אליה? פעם ב... כשאני מצליחה להגיע להורים שלי ביום שישי בצהריים. הקיצר to make a long story short - קודם כל, רציתי לקטר על הבעיה הזו של מעבר לעיר אחרת שמחייב אותך להפרד מהקוסמטיקאית/ספרית/חנויות אהובות ושאר ירקות שקשורים לעיר הקודמת. ובפן המעשי, אני אשמח אם מישהי תוכל להמליץ לי על קוסמטיקאית טובה ועדינה, שעוסקת גם בהורדת שער בשעווה ונמצאת איפשהו באזור הרצליה והסביבה. תודה מראש..

lili5

New member
קוסמטיקאית גילה

במרכז העיר מול אולמי רון. מאד מקצועית ומיומנת.

dorlim

New member
גם אני בדעה שלך

אין כמו שעווה... האמת היא שאני מאלו שנכוו מקוסמטיקאיות (תרתי משמע) ומצאתי שזו השיטה הכי נוחה לי בבית...

Ronnie*

New member
מצטרפת לתומכות בשעווה

גם אני נוסעת לראשון מרמת השרון בשביל זה, כי אני לא הולכת בלי גיסתי...

אתי@

New member
תראו כמה צרות השעווה גורמת לכן

אתן תלויות בקוסמטיקאית צריך לנסוע רחוק עד אליה צריך שהגיסה תוכל לבוא באותו יום צריך לגדל יערות פרא אין אפשרות לתיקונים של הרגע האחרון וזה עולה הרבה לא עדיף מכשיר

Ronnie*

New member
לא ניסיתי את המכשירים החדשים

אבל מהניסיון שלי עם הישנים, היתה בעיה של גדילת שערות מתחת לעור, ואני גם לא בטוחה שאני מסוגלת להכאיב לעצמי כמו שאני יכולה לסבול את זה שהקוסמטיקאית עושה את זה... אבל אני לא לגמרי מרוצה מהשעווה כפתרון.

dorlim

New member
גם אני ניסיתי רק את הישנים

והבעיה הגדולה שלי איתם היתה הצמיחה מתחת לעור... אבל אין לי בעיה ל"עשות שעווה" לבד בבית. עם הזמן לומדים איך לא ללכלך את כל העולם, להוריד בקלות וכו´ הבעיה היא שבאמת צריך לגדל גידולים (חקלאים
) עד שאפשר להוריד שוב

אתי@

New member
לי זה אף פעם לא קרה

לא גדל מתחת לעור
אני לא יודעת איזה מכשיר ניסיתן, אבל מניסיון: הפיליפס מנצח
לא סילק אפיל ולא קנווד, רק פיליפס

למעלה