איך אפשר להסיר שיער אצל בנים בלי כאבים ובדרך טובה.? נמאס לי לגלח זה שעות לוקח לי
A Asafshai New member 23/10/21 #1 איך אפשר להסיר שיער אצל בנים בלי כאבים ובדרך טובה.? נמאס לי לגלח זה שעות לוקח לי
גילי נוי הסרת שיער Member מנהל 2/11/21 #2 היי אסף, שיטת האפילציה המתקדמת שלי נטולת כאב ומובילה לתוצאות מדהימות, ללא צורך בגילוח והכי חשוב- לצמיתות! מוזמן להשאיר מספר טלפון ונחזור אלייך בהקדם עם כל הפרטים : ) גילי נוי- 0772044108
היי אסף, שיטת האפילציה המתקדמת שלי נטולת כאב ומובילה לתוצאות מדהימות, ללא צורך בגילוח והכי חשוב- לצמיתות! מוזמן להשאיר מספר טלפון ונחזור אלייך בהקדם עם כל הפרטים : ) גילי נוי- 0772044108
A Asafshai New member 11/11/21 #3 היי אבל אני קצת ביישן ופחדן חח אני רוצה בעיקרון חזה בטן מפשעה כזה ואני מפחד גם שזה יכאב למרות שאני לא כזה שעיר ..
היי אבל אני קצת ביישן ופחדן חח אני רוצה בעיקרון חזה בטן מפשעה כזה ואני מפחד גם שזה יכאב למרות שאני לא כזה שעיר ..
גילי נוי הסרת שיער Member מנהל 18/11/21 #5 נכתב ע"י Asafshai: היי אבל אני קצת ביישן ופחדן חח אני רוצה בעיקרון חזה בטן מפשעה כזה ואני מפחד גם שזה יכאב למרות שאני לא כזה שעיר .. לחץ כדי להרחיב... היי אסף, ראשית כל אנחנו משרות אווירה של ביטחון ורוגע אז אין מה לדאוג. בנוסף לכך, אנחנו עובדות במכשור מתקדם מקנדה מופחת כאב באופן משמעותי, אתה מוזמן בהחלט!
נכתב ע"י Asafshai: היי אבל אני קצת ביישן ופחדן חח אני רוצה בעיקרון חזה בטן מפשעה כזה ואני מפחד גם שזה יכאב למרות שאני לא כזה שעיר .. לחץ כדי להרחיב... היי אסף, ראשית כל אנחנו משרות אווירה של ביטחון ורוגע אז אין מה לדאוג. בנוסף לכך, אנחנו עובדות במכשור מתקדם מקנדה מופחת כאב באופן משמעותי, אתה מוזמן בהחלט!
גילי נוי הסרת שיער Member מנהל 18/11/21 #6 נכתב ע"י Asafshai: מי עושה את הטיפול? בן או בת כאילו? לחץ כדי להרחיב... גילי ובתה ליהיא