הסרת תנאים מהGC - סאגה

הסרת תנאים מהGC - סאגה

הגשתי בקשה להסרת תנאים לפני יותר משנה. לפני כשבוע קיבלתי בקשה להוכחות נוספות לאמיתיות הקשר שלנו ואני לא מבין מה עוד אפשר לעשות.

הגשנו חוזי שכירות, ליס משותף על רכב (ל3 שנים), המון תמונות מחופשות במקומות שונים בארה"ב, בישראל ובאירופה (חלקן עם המשפחות שלנו וחלקן רק של שנינו) כולל כרטיסי טיסה של שנינו, טפסי הגשת מס שנתיים משותפים ושני תצהירים - של חבר משותף ושל הוריו של בן זוגי.

לגבי טפסי המס כתבו לנו ששלחנו רק את העמוד הראשון ושזה לא מספיק מידע - נתקן ונשלח אותם שוב.. אבל אני לא מבין מה עוד אפשר לשלוח שעדיין לא שלחנו? האם מה ששלחנו באמת לא מספיק? האם כדאי לקחת עורך דין מחשש שלא יאשרו לי את הקייס?

בנוסף, אנחנו אמורים לטוס בעוד כחודש לחופשה מחוץ לארה"ב. האם יתנו לי הארכה זמנית של הגרין כארד (שבינתיים פג תוקף) עד שיחליטו אם מאשרים לי את הגרין כארד הקבוע? האם חופשה זו סיבה מספקת כדי לבקש חותמת בדרכון להארכה?

תודה מראש לעוזרים!

klemiki

New member
אני ההיתי מנסה חשבון בנק משותף ומורשי חתימה

&nbsp
על כ אשראי

תודה! אין לנו חשבון בנק משותף

אבל אנחנו כן באותו חשבון באחד מכרטיסי האשראי (וגם בסלולר אם זה עוזר).

לגבי חשבון הבנק - אמנם אין לנו משותף, אבל אני מעביר לחשבון שלו כמעט כל חודש $1000-$2500 לתשלום חשבונות. אפשר להשתמש בזה כהוכחה לחלוקת כספים בינינו?

klemiki

New member
השאלה היא למה אין חשבון משותף?

תעשו וזהו, מה הביג דיל.
גם אם זה חשבון שכל אחד מעביר כסף לשירות וחשבונות.
תשמרו על החשבונות שיש לכם היום ותפתחו עוד אחד משותף.

האמת שאין סיבה, טעות שלנו שלא עשינו

עכשיו מרגיש לי מאוחר מדי.. אם נעשה בדיוק ברגע שצריכים להוכיח, זה אולי סתם יוציא אותנו לא טוב

klemiki

New member
בכלל לא

הרי אתה מעביר שליטה בכסף למישהו אחר, וסומך עליו.
זה בהחלט מראה על רצינות.

John the Savage

New member
הסרת תנאים

קודם כל, סביר שלא ידחו לכם את הבקשה להסרת תנאים. רוב הבקשות להסרת תנאים מתקבלות ללא צורך בראיון, ולכן רף ההוכחות שדורשים גבוה יותר. לרוב כשהם עוברים על הבקשה להסרת תנאים, מחלקים את התיקים לשלוש ערימות: כאלו שההוכחות בהם מספיק חזקות בכדי שיאשרו ללא ראיון, כאלו שצריכים להגיש לראיון בכל מקרה, ותיקים גבוליים שנראה שיוכלו לענות על הקריטריונים לפטור מראיון אם רק יחזקו קצת את הראיות. במקרה כזה שולחים RFE בכדי לתת לכם הזדמנות לשלוח מסמכים נוספים שיאפשרו לטפל בתיק ללא ראיון.

אני מאמין שבמקרה שלכם, טפסי המס הם הסיבה העיקרית ל-RFE. אבל בכל מקרה, כדאי לשלוח מסמכים נוספים אם אפשר. כרטיס אשראי משותף זה מצויין, וכדאי גם לשלוח כמה סטייטמנטס מזמנים שונים בשביל להראות שזה כרטיס אשראי פעיל. ומכיוון שעברה שנה מאז שהגשתם את הבקשה, אני משער שיש מסמכים ועדויות נוספות שהצטברו מאז. במקרה הגרוע ביותר, יתכן ויזמנו אתכם לראיון. אבל אם תשלחו עוד כמה מסמכים, יש סיכוי טוב שיאשרו את הבקשה גם ללא ראיון.

ודבר אחרון: תקבע כבר עכשיו פגישת infopass במשרד USCIS הקרוב אליכם, תביא איתך את הגרין קארד הפג תוקף, את הדרכון ואת ה-I797 הראשון שקיבלת (ההארכה לשנה), ותקבל חותמת I551 על הדרכון שמהווה גרין קארד זמני לשנה נוספת. אתה זכאי לקבל חותמת כזו על הדרכון מכל סיבה שהיא במידה והליך הסרת התנאים נמשך לאחר סיום ההארכה הקודמת. זכותך לקבל אישור שהגרין קארד שלך בתוקף (וזה מה שהחותמת מאשרת). ה-RFE לא משנה משום בחינה לצורך זה.

תודה רבה!

נשלח להם את כל הדברים שתיארת וגם אקבע תור בUSCIS

הרגעת אותי, תודה

למעלה