הסתבכות של פיסטולה לאחר שרוול

גוקר40

New member
הסתבכות של פיסטולה לאחר שרוול

אישתי לאחר שרוול שלושה חודשים אחרי הניתוח (באסותא פרטי), כיום גם לאחר 5 זיהומים ואישפוזים חוזרים ברמבם חיפה (הרופא דר בשארה בשארה) ניסו לסגור פעמיים את הפיסטולה עם קליפסים ופעמיים עם דבק evicel בנתיים הפיסטולה קטנה לדבריהם אך לא נסגרת סופית אישתי מסתובבת עם נקז בבטן ומפחדת מזה שלושה חודשים לאכול כדי לא לראות את הדליפות בנקז היא אוכלת ושותה רק נוזלים (מרקים קפה עם חלב וכו) וחייה לא חיים , הרופא כבר לא אמפתי כלפיה נראה שאיבד קצת את הסבלנות אנחנו מבקשים בפורום הזה רק דבר אחד המלצה על רופא נוסף בצפון או במרכז שייתין דיעה נוספת ואחד שמומחה בסיבוכים לאחר הנתוח תודה

רוייקו

New member
פיסטולה בניתוח שרוול קיבה

אני לא מקנא במה שעבר עליכם בחודשים האחרונים. הסיבוך הזה הוא הסיוט של כל מנתח בריאטרי אבל אפשר לאמר שלרוב הסיבוך מסתיים בסגירת הפיסטולה סגירה עצמונית. זה לוקח לעיתים יותר משלושה חודשים והתקופה מאוד מייאשת. רוב המקרים שראינו כאן ומה שאני ראיתי בעצמי, זה שהפיסטולה (חור/נקב/נצור וכיוצ"ב) הסתיימו בהחלמה. חלק מהמנותחים עברו נסיונות תיקון שלא תמיד צלחו. היו מנותחים שהשלימו את ההחלמה בבית עם או בלי נקזים, עם או בלי הזנה חלופית (ג'ג'ונוסטומי וכו') אבל הכי חשוב שתוציא מההודעה הזו זה את החלק האופטימי: שהרוב יצאו מזה.
לדעתי האישית, מנתחים מובילים שיכולים לענת על השאלה שלך הם: דר' אנדרי קידר (בלינסון), דר' סובחי אבו-עביד, דר' יוסף קוריאנסקי, דר' עמיר סולד - כולם באיכילוב

החלמה מהירה ובהצלחה. נשמח אם תעדכן אותנו בהתקדמות שהיתה
רוייקו

אופירA

New member
מנהל
יש עוד מנתחים בצפון שמתמחים מאוד בשרוול

ד"ר עסליה, ד"ר מטר, ועוד שם אחד, גם הוא ערבי. תתעניינו אצלם.
את השמות תחפשו בבית חולים אסותא בצפון, ובבי"ח רמב"ם. שם מרוכזים המנתחים הללו. ונדמה לי שגם בבי"ח בני ציון.

השמות שנתן לך רוייקו הם שמות המנתחים הבכירים והמומחים ביותר בתחום.

למעלה