הסתבכתי בגדול מחפש פתרון

ספרן12

New member
הסתבכתי בגדול מחפש פתרון

לחברי הפורום שלום אני מחפש עיצה או פתרון למצב מסובך לצערי עברתי ועדיין עובר משבר משפחתי רציני בלגן שמפרנס עורכי דין אני עצמי נכנסתי למצב של שברון לב אולי דיכאון אולי סתם מצב רוח זיפתי לא יודע איך לקרוא לזה בתכלס פוטרתי מהעבודה ומצאתי את עצמי יושב בבית באפס מעשה הרבה פעמים ברחתי לחברים בשביל לא להיות בבית שהפסיק להיות בית אבל מכל הסיפור כאשר הפסקתי לעבוד בעצם לא עשיתי כלום והנה אני חייב לשלם ביטוח לאומי ואין לי מהיכן נוצרו חובות גדולים קיבלתי צו עיקול על חשבון הבנק שבעצםלא קיים בו כלום עד שיום אחד ביטוח לאומי שלח לי מכתב שמרגע זההם לא שולחים לי שום מכתב ואני תריך לחפש אותם ולא הם אותי היום לאט לאט אני יוצא מהמצב הזיפתי שהייתי בו ואני מנסה לחזור למעגל העבודה אבל לא יודע מה לעשות לגבי החוב שלי אצל ביטוח לאומי מצד אחד לקחתי הלוואות מחברים שעוזרים לי על מנת לממן דברים בסיסים ביותר אבל אין לי שום רישום או מסמך שיוכיח זאת ואני לא יודע מה לאמר לפקיד של ביטוח לאומי אם וכאשר ישאלו אותי ממה אתה חי? היכן היית עד הייום? האם יש אפשרות לדבר עם פקיד שיורידו לי את הריבית וההצמדה ורק ישאירו את הקרן. ואיך לשלם את הקרן? מה עושים במצב כזה?

הנה מעבירה אליך את האתר של

ביטוח לאומי בפרק העוסק בתשלומי קנסות. לידיעתך,במקרים מוצדקים, המוסד יכול לבדוק את בקשתך ולבטל,להקטין,לפרוס את התשלומים בגין ריבית והצמדה. http://www.btl.gov.il/NR/exeres/85651DE2-3103-49BE-9347-94BB9D11C5EA.htm תנסה להוריד את הטופס הנמצא בסוף(לא הצלחתי כרגע לפתוח ולהוריד) או לגשת למוסד לביטוח לאומי ולבקש שם את הטופס. בהצלחה.

...תציין בבקשה בדיוק מה שרשמת כאן

תוכל להביא גם את פסקי הדין בקשר למשפט הגירושין, ללא ספק מסמכים אלה יעזרו לך בבקשתך.

ספרן12

New member
לא מדובר בגירושין

מדובר במלחמה על כסף כאשר אחד מההורים הפייק לתפקד וחלק מהמשפחה השטלתו ברמאות על הרכוש ומנסים לנשל אותי ולזרוק אותי מכל הסיפור המלחמה המכוערת הזו שוברת אותי לרסיסים

haimra

New member
אתה יכול לפנות לבית המשפט

לעיניני משפחה ולשטוח את טענותיך,ולהציג בפני הפקיד במל"ל את הבעיה,ואם הוא לא מבין,לעבור למנהלו,עד שתחוש שמתייחסים לטענותיך,אל תוותר ואל תשבר כי רק אתה תפסיד.בהצלחה.

ספרן12

New member
אין לי כסף לעורך דין

אין לי כסף לעורך דין דיברתחי עם כמה מעורכי הדין ודיברו איתי על 700 שקל לשעה יעוץ והופעה בבית המשפט זה כבר מחיר שונה יש כאלו שמדברים על אחוזים דהיינו רוצים 20 אחוז ממה שיצליחו להוציא עבורי ברור לי שאותו הורה שהיום מצבו עדגין ורגיש לא מבין שהוא בעצם רומה ומצבו כזה שלדבר איתו ולספר לו את האמת פשוט זה לרצוחאותו בדם קד וגם הליך משפטי שיאלץ אותו להגיע לבית המשפט ולדבר פרושו להתעלל בו אני לא מסוגל לקלוט איךבמשפחה שברו כל מחסום של רגש או מוסר או מצפון ונהפכו לחיות שחוץ מכסף לא מעניין אותם כלום אני בכל אופן נשברתי מבחינה ריגשית וגם מהצד הכלכלי מה זה הראשי תיבות שכתבתם למעלה מלל ? לא מבין מה המשמעות של הדבר הזה

haimra

New member
ספרן לא תמיד כסף עונה על הכל

מאחר שאני מבין שמצבך הכלכלי קשה,אני מאמין שתמצא אוזן קשבת בסיוע המשפטי מטעם המדינה,במידה ותמצא מתאים מבחינת הכנסותיך(יש מבחני הכנסה) אני מביר לך קישור לאתר: http://www.justice.gov.il/MOJHeb/SiuaMishpati/ וכמו כן למשרד עו"ד הנותן סיוע פרו בונו-חינם: http://probono.org.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=165006&depart_id=24749 פנה אל שניהם ואני מאמין שתוכל להעזר בהם,אגב המל"ל-המוסד לביטוח לאומי לידיעתך.ושיהיה בהצלחה.חיים.

ספרן12

New member
מבחן הכנסה לצחווק או לבכות?

מבחן הכנסה? לצחוק או לבכות. אני כבר הרבה זמן לא עובד כי המלחמות בבית שברו אותי רוחנית נפשית וכלכלית ככה שאין לי אפשרות להראות ניירות מכל סוג שהוא אפילו לשלאלה מהיכן אני חי אין לי תשובה ממה אנימשלם במכולת? חברים עוזרים לי ועכשיו אני לאט לאט יוצא מהמשברים שלי ואני מנסה לחזור למעגל העבודה גם זה בעזרת חברים

haimra

New member
לא לצחוק לא לבכות"לפעול"ולהסביר את

שכתבת פה שאתה חי מעזרה של חברים,תאמין לי אתה תשכנע אותם לעזור לך,רק שאתה שלא תאבד את האמונה בעצמך.

למעלה