הסתבכתי... (זייר 71)

yotamyotam

New member
הסתבכתי... (זייר 71)

יש לי זייר 71. ניסיתי להפעיל קובצי מוסיקה שנמצאים בכרטיס הזיכרון ללא הצלחה (בעיה ראשונה) ותוך כדי כך שאני מנסה להעביר את אותם הקבצים למכשיר, קיבלתי הודעה שאין מקום להעביר אותם. טוב. אז אני פותח את המכשיר והוא פתאום מלא עד הסוף. כנראה הוא התמלא ונסתם. אני לא רואה את קבצי המוזיקה במכשיר. איפה הם מתחבאים?? מה אני עושה? מחקתי איזה תוכנית על מנת שלא יתקע בכל פעולה שאני מנסה להפעיל, ללא הצלחה מלאה (קבצים בינוניים לא עולים – ותוקעים את המכשיר) ביצעתי גיבוי למחשב מהמכשיר. חשבתי שאולי יסתדר. לא הסתדר. במידה ואתם שולחים אותי לפירמוט, איך אני משחזר קבצים ונתונים? האם גם תוכניות נשמרות במחשב? יש לי את תוכנת FILE Z, זאת שעוזרת לניהול קבצים. רק דרכה ולא דרך המכשיר אני מגלה שיש כל מני תוכנות ישנות שלא עובדות ורק תופסות מקום. כרגע FILE Z לא נפתח, בגלל עומס יתר. מה עושים? בכלל, האם יש מקום שבו אני יכול ללמוד על דרכי ההפעלה של מכשירי פאלם ברשת או במקום אחר? מגזין? דיסקט? הגיע זמן ללמוד... חיסכו לי פסיכולוג...  וענו לי יומטוף

alonhzn

New member
פשוט תמחק קצת דברים

כנס לתפריט, ע"י נגיעה באייקון של התפריט. ובחר "מחק" או DELETE לא יודע איזה שפה יש לך שם... ותאתר דברים שאתה יודע בוודאות שאתה לא צריך כרגע ותמחק אותם!

alonhzn

New member
כמו-כן

אתה יכול לקרוא את חוברת ההוראות של הפאלם... זה יעזור לך להתמצא בהתחלה! ואח"כ כדאי שתקרא מדריכים של משתמשים חדשים - זה יעזור לך להבין איזה תוכנות אתה צריך להתקין על הפאלם בתור התחלה...

למעלה