הסתבכתי עם כל הבירוקרטיה הזאת

קרמי

New member
הסתבכתי עם כל הבירוקרטיה הזאת

שלום מכירים את זה כשיש לכם 700 עצות מכל כיוון ולא יודעים איזו דרך לקחת? לפי אתר ההגירה המוסד בו אני לומד לא חלק מהמוסדות שמעניקים זכות לעבוד בקמפוס או לקבל אישור עבודה אחרי הלימודים באופן מהיר. אך בויזה שלי רשום בכל זאת שאני יכול לעבוד בקמפוס. מכאן אולי אני מסיק שיש אולי אפשרות שאני יכול לקבל אישור עבודה אוטומטי לשנה אם יש לי מעסיק שמוכן להעסיק אותי אחרי הלימודים באותו המקצוע.. המורים שלי הציעו לי דבר כזה.. לבקש אישור עבודה ולהתחיל לעבוד בקמפוס החל מעכשיו.. כשסוף השנה יגיע ואני אמצא מעסיק אני אתחיל לעבוד אצלו עם אישור העבודה הנוכחי כדי שהוא לא יצטרך להתעסק עם בירוקרטיה.. לפי ההגיון אלו 2 אישורים שונים לגמרי.. האם לדעתכם כדאי לעשות דבר כזה?

ha hobit

New member
לא הבנתי כלום

למיטב ידיעתי בשביל לעבוד בקמפוס אתה לא צריך אישור עבודה. כדי להוציא אישור עבודה של סטודנט אתה חייב לעמוד על ממוצע ציונים מסויים ולהיות סטודנט חצי שנה (מקווה שאני לא מטעה אותך) ואז אתה יכול לעבוד 20 שע' שבועיות בזמן סימסטר ובחופשות משרה מלאה. לא צריך מעסיק ספציפי כדי להוציא ויזה כזו. לזה התכוונת?

קרמי

New member
בשביל לעבוד בקמפוס עדיין צריך

לבקש אישור עבודה מיוחד לזה.. אני מתכוון לאישור עבודה אחרי סיום הלימודים.. יש סעיף כזה שאומר שאם למדת שנה בקנדה אתה זכאי לעבוד שנה אם מצאת מעסיק.. מבלי שהוא יצטרך לעבור את כל התהליך של LMO.

למעלה