הסתבכתי עם תל השומר, שוב.

הסתבכתי עם תל השומר, שוב.

אמרו לי לקחת קו 70 מתמח"ת.. אז אני ארד בתל השומר, שלפי דן זה התחנה האחרונה.. אבל משם מה עושים? מישהו יודע איך מגיעים לשער קראון או שער צפון? זה רחוק? ועל הדרך, מישהו צריך להתייצב שם ב22 לחודש?

hillator

New member
ככה

גבי ניווטים אין לי שמץ אני מגיעה ברכב יש פה אבל לא מעט שקיבלו לשם זימון ל26 לחודש מקוה שעזרתי הילה

hillator

New member
כן

שני השערים הגדולים נמצאים על הרחוב הזה שמהווה המשך ישיר של קניון קריית אונו

liran148

New member
מאיזו עיר את באה

את צריכה להגיע לצומת גהה, לעבור מתחת לגשר וישר לפנות שמאלה. משם עדיף לך לקחת קו 68 שמגיע ללשכת הגיוס. קו 68 עדיף על קו 70, כי לשכת הגיוס זו תחנה אחרונה שלו. מקווה שעזרתי לך:)

אני צריכה את הקרפר

לא את הלשכת גיוס.... זה אותה כניסה? ומאיפה לוקחים קו 68?.. אני באה מטבריה אבל אני אקח אוטובוס מתמחת בשביל לא להתסבך

liran148

New member
את צריכה את מקרפ"ר ב'

אני לא יודע בוודאות, אבל אני חושב שקו 68 מצומת גהה מגיע גם לשם.

מזה ב'?

אבל אני לא רוצה לתפוס אוטובוס בהצומת גהה כי גם אין לי מושג איפה זה צומת גהה ואם האוטובוס שלי מטבריה עובר שם! בכל מקרה... אם הילה אומרת שהשערים שניהם על יעקב דורי אני פשוט אלך עליו עד שאני אראה חייל ואשאל אותו

liran148

New member
מקרפ"ר ב'

זה מפקדת קצין רפואה ראשי שער ב'(נדמה לי), שם עושים למתנדבים ראיון. בקשר להגעה, אני ממליץ לך לעשות מה שהילה הדריכה אותך, כי אני סתם אסבך אותך. בהצלחה:)

hillator

New member
יש מצב שזה ליד הירפ"א של חיל אוויר?

בכל אופן נדמה לי שהכי טוב להיכנס לשם מהשער שליד בית החולים תל השומר ולא דרך הכניסות של יעקב דורי. יש שם גם חניון ממש ענק חינם

daniel1O

New member
אני יודע איך מגיעים

שמעי,אני לא זוכר איזה קו זה היה,אבל כל קו שנוסע לתל השומר הוא עוצר בתחנה ממש ליד שער צפון שמשמם את מגיעה למקר''פר ב' אני הייתי שם,בהתחלה הסתבכתי והגעתי למקומות אחרים אבל לבסוף גיליתי ששער צפון זה בדיוק בתחנה האחרונה לתל השומר! תגידי לנהג שיתריע לך מתי שהוא מגיע לתל השומר,או בצורה יותר קלה אפשר פשוט לרדת איפה שכל החיילים יורדים,קיצר אחרי שאת יורדת את מסתכלת מאחורה יש את הלשכת גיוס ששם זה השער שאת צריכה להגיע למקרפר ב' מקווה שעזרתי!

למעלה