הסתברות (לפני הפלופ)

fraidh

New member
הסתברות (לפני הפלופ) ../images/Emo35.gif

A9o מול KJs מוביל בערך 55-45 אם מוסיפים ליד עוד שחקן עם 68s פתאום ה-KJo מוביל עם כ-39% (ל- A9 יש 34% ול-89s יש 27%) את האחוזים בדקתי בפוקר-סטוב מישהו יכול לנסות להסביר לי למה זה קורה (ברור לי שהסיכוי יורד אבל למה ה- A9 מפסיד יותר מה-KJ?)

NoEgo

New member
כי יורד לו אאוט

אם התכוונת באמת שהיד הנוספת היא 89 , אז ברור למה האחוזים ירדו. אמנם האס לא צריך לפגוע וה -kj כן, אבל התשע הנוסף מוריד את הסיכויים של האס תשע. זה עובד ככה: אם ה - jk לא פוגע, אין בעיה. אם הוא פוגע ב- j או k אז היד עם האס יכולה להשתפר עם אס או עם שתי תשיעיות. אם הוא פוגע גם ב - j וגם ב - k היד עם האס יכולה להשתפר עם שני אסים או שתי תשיעיות או אס ותשע. לכן זה מוריד את האחוזים שתשע אחד בחוץ. חוץ מזה אם היד הזאת תקרה בפולטילט - ה 89 בטח ייקח עם סטרייט בפלופ. :)

b.o.b

New member
הוא התכוון ל68 כמו שהוא רשם

גם אותי זה הפתיע, בכל מקרה - מה שעלה לי לראש שכאשר הA9o ייפגע ב9 יש חשש סביר שה68 ישלים סטרייט - ובגלל זה האחוזים משתנים בצורה כזאת, כמובן שזו סתם השערה, כי גם אותי זה הפתיע. לגבי ה89 ייקח סטרייט בפלופ - לגבי מסכים - למרות שיש מצב לפלופ : 888. הכל פתוח :)

דעתי בנושא -

ככל שיש פחות שחקנים ביד אז יש לאס ערך יותר גבוה - כי יש יותר סיכוי שלשני השחקנים לא יהיה אף זוג (או מעבר לכך) בריבר והאס ייקח בסופו של דבר. ככל שיש יותר שחקנים - הסיכוי שלכולם לא יהיה זוג (או מעבר לכך) בריבר יורד בצורה משמעותית. ואז עולה הערך של יד כמו KJ - שיש לה שני קלפים שסביר שייצרו זוג גבוה בסופו של דבר... מקווה שהבנת...

למעלה