הסתגלות ואנרגיה לאחר שינוי ארגוני

נח מ

New member
הסתגלות ואנרגיה לאחר שינוי ארגוני

שלום , במקום עבודתי נעשה לאחרונה שינוי ארגוני . הדבר כפה עלי מס' שינויים : 1. מנהל חדש . 2. חשיבה מחדש מה הלאה ( לאחר 14 חודשים של תפקיד מאד ממלא ומאוד מתאים לי ) 3.חוסר ודאות ממנהל חדש אבל יותר מזה מתפקיד שונה . בהתחלה חשבתי שמדובר בשינוי בעיקר של מנהל , כעת אני מבין שגם תפקידי שונה רק שאני לא יודע עד כמה . כלומר אני מתחיל תקופה של אי ודאות לאחר תקופה של ודאות שבה פרחתי . הקושי שלי הוא להתמודד עם אי הודאות וכמו כן עם חוזר אנרגיה וחוסר מוטיבציה לאחר תקופה של המון עצמאות בתפקיד והמון אנרגיה . כמו כן התחלתי לשאול שאלות שלא חשבתי שאשאל ושלא רציתי לשאול בעתיד הנראה לעין , כל זאת אחרי שלפני חודש כשנשאלתי אמרתי שאני פורח ושמאוד טוב לי . כך שאני נאלץ גם להתמודד עם שאלות שאני שואל את עצמי , דבר שלא קרה לי כבר מזה תקופה . אשמח לשמוע מאמיר ומכולם . תודה . נח .

A M S T A F1

New member
עזוב את העבודה וחפש אחרת

אל תיכנע לתכתיבים ככה מתחילות מחלות לב אתה תתחיל בדיאטה המפורסמת ביותר אתה תתחיל לאכול את עצמך מבפנים צא לדרך חדשה ובהצלחה

edo222

New member
אותו דבר רק הפוך

אני מסכים עם ההמלצה של זה שמעלי רק הייתי משנה את הסדר: קודם תחפש עבודה ואחר כך תעזוב. ואולי בינתיים זה יסתדר, לך תדע. www.jobim.co.il

למעלה