הסתגלות למקום עבודה חדש

Big L Corleone

New member
הסתגלות למקום עבודה חדש

התחלתי לפני חודשיים וחצי עבודה חדשה, עבודה שכוללת עבודה פיזית ושעות נוספות שקורעות לי ת'צורה ואין לי כמעט חיים חוץ מהעבודה, זה מצד אחד. מצד שני- הכסף שם הוא כסף לא רע, תנאים מעולים, הטבות, ארוחות, יחס בסדר גמור והעבודה לא משעממת.. המטרה שלי היא שמעכשיו אני אעבוד עוד חצי שנה במתכונת הזאת, כדי לממן משהו שהבטחתי לעצמי.. אבל מצד שני- מאז שהגעתי לעבודה הזאת- נהיתי מצונן כרונית, הלכתי לרופא והוא הצליח לעזור לי רק בצורה זמנית.. נוסף לזה נתפס לי הצוור וכבר שבועות אני סובל מכאבים, גם פה האורטופד לא הצליח לעזור.. הצינון וכאב הצוור נובעים ישירות מהעבודה, וזה מקשה לי על החיים.. יש לכם המלצה מה כדאי לי לעשות? חשוב לציין שהרופאים מצליחים לפתור לי את הבעיה רק באופן זמני ואז הבעיה שוב חוזרת.. אני לא רוצה להיות חצי שנה על תרופות..

הסתגלות ?

באיזה עבודה מדובר ? מהם התנאים הפיסיים, איך נראית הסביבה מה בדיוק המאמץ האישי לו אתה נדרש ?

Big L Corleone

New member
עבודה כמחסנאי

יש מוצרים (לפעמים קלים ולפעמים כבדים מאוד) שצריך להרים, העבודה היא בעמידה (מידי פעם יש קטעים של ישיבה במהלך העבודה, אך 90 אחוז בעמידה..) הסביבה היא מחסן שבאיזורים מסויימים שלו יש הרבה אבק.. איך שאני נכנס לעבודה בבוקר- נהית לי רגישות באף, הקטע הוא שיש עוד כמה אנשים שמרגישים כמוני על הצינון..

די פשוט

לא צריך להיות מומחה אלרגיות גדול כדי לעשות חשבון פשוט. גם העבודה וגם הסביבה לא טובים לך שום כסף לא יפצה על זה אתה חייב לבחון את עצמך ולהבין מה מתוך כל משימות העבודה אתה עושה טוב או מתאים לך ומשם ללכת ולהגדיר מה כן, כך שהעבודה תענה על מכלול הצרכים שלך. ויפה שעה אחת קודם. מייד ! בהצלחה

למעלה