הסתגלות

SARA120

New member
הסתגלות../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo116.gif../images/Emo5.gif

לא הולך לי להסתגל לאוכל...אחרי הניתוח אכלתי מעט אבל מהר מאד כמעט הכל ועכשיו אחרי הנפוח כאילו הכל מתחיל כעת!אכלתי בצהריים 2 ביסים של דג וכמעט נחנקתי ולפני חצי שעה את הקצה של השניצל שהבן השאיר עם שתי כפיות אורז והייתי צריכה ללכת כמה סיבובים בחוץ כדי לשאוף אויר צח וכדי לא להקיא..(שהטבעת לא תזוז!)אני בפניקה!איך אפשר להסתגל לאכול רק מעוך ומרוסק עד דק...
אני צריכה להכניס לראש לא לקחת ביסים מהצלחות של המשפחה (פולניה אסלית שחבל לה לזרוק...)ואוטומטית היד מושטת לאוכל...אני מקוה לא להרוס הכל.. דואגת! שרה
 
הי שרה.....שהפולניות לא תשמענה.....

ללמוד וללמד להשאיר חצי מהאוכל בצלחת ומותר (באמת באמת מותר) אפילו לזרוק....... מעבר לזה.......גם אם גנבת מהצלחות של המישפוחה......... לללללללללל לללללללללללל עעעעעעעעעעעעע ווווווווו סססססססססססס ועוד ללעוס ועוד ללעוס כל ביס עד שיצא מכל החורים..... הי...בקיצור .....לא להרוג את הניפוח ובטח ובטח לא את עצמך.... בהצלחה אורית
 

gal33

New member
שרהל´ה, את מנסה להסתגל לדבר הלא

נכון. את לא אמורה להסתגל לאכול רק מעוך ומרוסק עד דק, את צריכה להסתגל לאכול אוכל רגיל עם טבעת בקיבה. א. ללעוס עד כדי גריסה מוחלטת של כל מאכל שהוא. מה שלא נגרס, לא מורידים, חד וחלק. כל מאכל שהוא שאת מכניסה לפה, לפני שאת מורידה אותו, את משנה לו את מצב הצבירה לכאילו עבר בבלנדר, אבל בכוחות עצמך, בתוך הפה. ב. לאט. לתת לכל ביס לרדת, ולהרגיש האם עדיין רעבים, או יש עוד מקום ובאמת רעבים. ג. כמויות של טיפה פחות משובע, לא של התפוצצות. ד. להפריד חצי שעה לפחות בין אוכל לשתיה. לא זוכרת מתי נופחת, אבל השאלה האם לא מוקדם מדי לבשר ואורז? בכל מקרה, תתחילי עם הבשרים הרכים יותר, תראי שהם עוברים ואז תעברי לבשרים הקשים כדוגמת שניצל. אני בכלל ממליצה לך לנצל את ההזדמנות ולהפוך לצמחונית
בהצלחה, גל
 
שרה...גם לי זה קורה

ואני לפני ניפוח (עושה מחרתיים) ואני מסכימה עם גל!!! מההתחלה לא אכלתי מרוסק ולא מוכנה לאכול מרוסק.
 

RomiVais

New member
שרה יקרה!! ../images/Emo13.gif

אני מסכימה עם כל מילה שכתבו לך גל ואורית. ובכלל, אם יש משהו שגורם לך להרגיש לא טוב, או שתנסי ללעוס הרבה יותר, או שפשוט תוותרי על זה. יש דברים שלא יעברו כל כך טוב בהתחלה, אחרי הניפוח, אז צריך להגיד להם ביי ביי יפה.... ולנסות אולי שוב אחרי כמה חודשים... מקווה שתיסתגלי ללעיסה הרבה ולאכילה האיטית איטית. בהצלחה ולילה טוב רומי
 

SARA120

New member
בקר טוב חברים נפלאים../images/Emo42.gif

מצטערת שלא הצטרפתי אליכם בלילה,פשוט הייתי עסוקה בללעוס את ארוחת הערב..(אמרתם ללעוססססססס לאט
)סתתתתתתתתתם... נורא נלחצתי אתמול וזה מורגש מצורת הכתיבה ההיסטרית שלי.נרגעתי סוף סוף והחלטתי החלטה חשובה!אני אוכלת מהיום רק חיות צמחוניות...
אני הולכת עוד מעט למכולת לקנות בשר טחון לעשות לי כדורי בשר במרק וירקות למרק ומרק במרק...בקר טוב שרה
 

ronnymp

New member
שרה - זהירות - ../images/Emo18.gif

אחרי הניפוח , כמו שהיה גם אחרי הניתוח - חייבים בכלכלה "עדינה" .... והכוונה היא לא בדיוק לצלות את הסטייק בעדינות על האש .....
את חייבת בכלכלה נוזלית (
) של כמה ימים ואח"כ דייסתית בהדרגה ולאט לאט , כמו אז בזמנו לאחר לניתוח .... להתחיל לאט ובהדרגה לחזור לכלכלה רגילה . ואם את מדברת על שניצלים , דגים ואורז - אז מה הפלא ......
את יודעת , זה מה שאנחנו קוראים לו "ארוחת חבלים" -
(מכירה ?) אוכלים כל מה שנשאר בכל הצלחות - כי חבל על זה ... וחבל על זה .... וכו´ אגב - אתמול שמעתי משהו נחמד חדש
מישהו אמר לי - "תתחיל לאכול ´חמד´ " ...... שווווווו
- שאלתי בחוסר הבנה ...... אז הוא הסביר לי - " חצי מכל דבר " .....
- אהבתי .... זה מוכיח שאנחנו עדיין חושבים "שמן" אז יללה - תעברי קצת לכלכלה עדינה יעני .... לאכול בעדינות את הסטייק ....
ביי - רוני
 

באיה

New member
שרה שלום

אני כל כך מבינה אותך, אין לך מושג עד כמה. בכתיבתך את הבעיה, כאילו הוצאת לי מילים מהפה. אני אחרי ניפוח שני, וגם מסרבת לאכול אוכל נוזלי, איכסססססס. תמיד אחרי שני ביסים, אני צריכה להפסיק בכלל לאכול בגלל המחנק. כעבור רבע שעה אני מתחילה שוב, אבל אז אני נזכרת ללעוס טוב, טוב, ולבלוע לעט כאילו יש לי משהו בגרון, ומפחדת שזה בכל זאת לא יעבור. קשה מאוד לאכול בצורה אחרת, לא כפי שאכלת כל חייך, וחיי יותר ארוכים משלך. מה יהיה איתנו, מה? אפילו את הרסק תפוחים, עם אני בולעת כפית, לא כף, אלא רק כפית, גם זה עובר בקושי. בסופו של דבר, אני מתנחמת מהעובדה, שכל מה שאנו עוברות, זו בעצם המטרה של הניתוח. אם אנחנו לא זוכרות איך צריך לאכול, אז הטבעת מזכירה לנו. אולי במשך הזמן, בלית בררה נתרגל, ונתחיל לאכול כפי שצריך. אמן סלע, אינשאללה!!!!! שרה"לה, תתעודדי, צרת רבים חצי נחמה. טוב שיש לנו את הפורום לשפוך את הלב וגם אם יבוא לך לתת איזו כללה עסיסית, אני סולחת לך מראש, כי אני מתאפקת בקושי. יהיה טוב שרה, באמת תזהרי בזמן האוכל, ואל תגנבי מהצלחת של בנך, כי ביס פה, וביס שם, יגדיל לך את כמות הקלוריות היומית, וחבל. אל תחשבי שאני לא כמוך, אני פולניה אסלית, ותמיד חבל לי לזרוק אוכל. מזלי הוא, שאין לי כבר ילדים בבית, ואין לי כבר למי לנקות את הצלחות. כל טוב לך שרה"לה
לא,
לא, אכל יתר הדברים האסורים, לא עכשיו, עד שתגיעי למטרה. שלך באיה
 

עדי.פ

New member
שרה, מנסיוני צריך ללמוד מהצבים../images/Emo131.gif

כמו צבים לאט לאט ועוד יותר לאט ותעזבי שניצלים זה ממש קשה עם הטבעת
 

SARA120

New member
בדיוק פיסלתי היום צבים

חזרתי מסדנאת הקרמיקה ואני עושה סדרה של צבים ,חמודים כאלה עם שריון מקושט... אז היום אין שניצל,יש סטיק!סתם!!!!אין שום חיות צמחוניות יש מרק ירקות.ומספיק עם השטויות שלי!חוזרים לתלם!
 
למעלה