הסתדרות המורים-בחירות השבוע

למהלי

New member
הסתדרות המורים-בחירות השבוע

ושוב.................ושוב.................. יש תקווה באמת למועמד פוטנציאלי-נחמה פורטא

מחאה!

מה קורה שם בהסתדרות המורים? את מי הם מייצגים? מקריאת כתבה קטנה באחד מעיתוני סוף השבוע הסתבר כי שוב עומד להתרחש מחטף! בקרוב מאוד יגש לבחירות מועמד יחיד (גבר כמובן) ומעצם עובדה זו מובן כי יבחר. איני יודעת במי המדובר, הבנתי שהוא גזבר הסתדרות המורים, אם הוא טוב או רע, אבל מה בעניין בחירות מסודרות וידועות שבהן יציגו את עצמם מספר מועמדים? אני בטוחה שיש לא מעט נשים שיכולות לעמוד בראש הארגון הזה ולייצג את קהל המורות נאמנה.

itu1

New member
למחאתך

הסברתי בתשובתי הקודמת מה בדיוק קורה. נציגי הועידה מייצגים את מי שבחר בהם ואלו המורים שנטלו חלק בבחירות ומי שלא השתתף בבחירות אינו יכול להלין אלא על עצמו. לא מתבצע כל מחטף ואם אין אף אחד אחר מקרב הצירים בועידה שרואה עצמו ראוי ומתאים זו דרכה של דמוקרטיה. לצערי הרב אין בקרב הנשים שהינן בין צירי הוועידה מי שבחרה להעמיד עצמה כמועמדת ואין לי כל ספק שישנן נשים רבות היכולות לעמוד בראש הסתדרות המורים. בברכה אריה

itu1

New member
בחירות

יש לי תחושה כי לרבים לא ברור כי קיימת בהסתדרות המורים חוקה. בחוקה נקבע כי כל נציג שנבחר בבחירות רשאי להציג מועמדות לתפקיד מזכ"ל והועידה הנבחרת (401 צירים שנבחרו בבחירות האחרונות) היא הבוחרת את המזכ"ל מבין המועמדים. כל צירי הועידה קבלו הודעה בדבר כינוס הועידה לבחירת המועמד וכל מי שרוצה להציע עצמו כמועמד יכול לעשות זאת עד 10.2 . אני תקוה כי אכן המועמד המתאים ביותר ייבחר למען כל ציבור עובדי ההוראה חברי הסתדרות המורים. משום מה לצערי עתונאי מסויים החליט לתקוף כל צעד וכל הליך חוקי ודמוקרטי המתקיים בהסתדרות המורים וסיבותיו עימו. בברכה אריה

למעלה