הסתיו כבר פה

ענתי44

New member
הסתיו כבר פה../images/Emo140.gif

קפצתי למכולת הסמוכה להביא פיסטוקים למשחקי בערב בליגת האלופות בכדורגל. רוח סתווית ליטפה פניי בידרה שיערי. מבושם היה משב הרוח. בריחות סתיו. ואז כשביקשתי גם מיץ חפוחים לאמא, ראיתי שהגיע קרמבו. שכמו הנחליאלי הוא סימן מובהק שהסתיו כאן. אמא אהבה קרמבו. לרגע עצבו פניי כמו בכל פעם כשאני עוברת ליד מאכלים שאמא אהבה ואינה יכולה לאכול עוד: זיתים סורים, לחם עם בצל, פאלאפל, דג מלוח או גבינה מעושנת.אבל אז החלטתי לנסות לתת לה קרמבו. הבאתי לה אותו. ועם כפית האכלתי אותה את הקרם ואני אכלתי את הוופל. היא היתה כל כך מרוצה. גם אני!

שריוש2

New member
ענתי...

העלית דמעה על פניי, אבל גם חיוך. גם סבתי אהבה מאוד פלאפל. מדי פעם, אנחנו יוצאים בערב וקונים לה פלאפל לארוחת ערב והיא אוכלת בהנאה, ומעלה חיוך על פניה. הזכרת לי גם ימים טובים בילדותי, בהם הייתי הולכת עם סבתא למכולת ועוזרת לה עם הקניות.ואיך שתמיד כל חג, היא היתה מכינה עוגה או משהו אחר ומביאה לבעל המכולת. הוא מאוד אהב אותה, וכיבד אותה. כיום, כשאנחנו הולכים שוב לאותה המכולת, הוא תמיד מברך ושואל לשלומה, ולא מאמין שזה מה שקרה לה, לא מאמין שהיא הפכה אדם אחר..... תודה על תשובותייך אתמול! עזרת לי מאוד! גמר חתימה טובה וצום קל

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

מה נשאר לנו אם לא להעניק ליקרים שלנו רגעים מתוקים של הנאה. גם אם אחרי דקה ישכחו שנהנו. אם אחרי דקה אמא של ג'סטמי תשכח כמה נהניתה בים המלח, סבתא שלך תשכח כמה טעים הפאלאפל, או אמא שלי שמשפחתה האוהבת היתה איתה בראש השנה. שאלוהים יתן בנו את הסבלנות לעמוד במשימה והכוח ואת יכולת ההתמדה להמשיך.

שריוש2

New member
מסכימה עם כל מילה שלך!

היום אחה"צ הייתי בברית של בן של אחיינית של סבתי. היה די נחמד. פגשתי שם לראשונה את האחים של של סבתי [הם 12 אחים/אחיות ואני כמובן לא מכירה את כולם]. הוא גר בחו"ל המון שנים ולא ראה מזמן את סבתא. דודי סיפר לו על מצבה. והוא, מאוד הצטער לשמוע, וגם שלא יצא לו לראות אותה. הוא היה מופתע לגלות עד כמה חמור מצבה ושאין סיכוי שתזכור אותו. סבתא תמיד היתה נוהגת להתלבש מהודר וללכת לאירועים משפחתיים. עכשיו, היא כבר לא זוכרת. רזה פחד ובקושי מצליחה ללכת. היא כולה עור ועצמות וקשה לה. היום, היא היא נשארה בבית עם הפיליפינית. יושבת על הספה [כהרגלה] ללא כל מעש, לא מבינה מהחיים שלי, ומה קורה איתה.

zs1957

New member
אני שמחה שהצלחת לשקם את אמא

והיא אפלו נהנת מאכילת קרמבו וצפייה במשחק כדורגל. ענתי כל הכבוד לך. בזכות החום , האהבה, הדאגה החזרת לאמך את הרצון לחיות. תבורכי משמים... זהבה שחם

למעלה