הסתיים טור הים התיכון

הסתיים טור הים התיכון

רוברט האנטר הדרום אפריקאי של פונאק מנצח את הקטע האחרון. יינס פויגט הוא המנצח (דרוג כללי) של טור הים התיכון.

מוקדש לאלעזר ותמר

הוואלטה אנדלוסיה (רוט דה סול) נפתחה היום, והקטע הראשון נפתח בשליטה מלאה של קומידד ולנסיה (לשעבר קלמה), קרלוס גרסיה קווסדה מנצח את הקטע הראשון אשר הסתיים בפיסגה, פרנסיסקו קאבלו לוקה גם הוא מקומידד ולנסיה סיים במקום השני. יקירנו המשותף, אוסקר סביליה, זינק היום בפעם הראשונה במדים של קבוצתו החדשה טי מובייל. לצערנו למרות שהקטע היה הררי והסתיים בפיסגה, אוסקר סביליה לא הרשים יותר מדי. סביליה סיים במקום ה-13, 3.39 דקות אחרי המנצח.

יווווווווווווווווווווו בועז,

תודה רבה על המידע. בזמן האחרון אני לא כ"כ מקושרת אבל ההודעה הזו קפצה לי מול העיניים, תודה שחשבת עלינו. טוב, נחזיק לאוסקר'לה אצבעות לפעם הבאה.

../images/Emo140.gif

תתחילו להתעדכן, יש משחק פנטזיה חדש באויר, וצריך לבחור קבוצה מנצחת.

רוט דה סול-קטע 2

את הקטע מנצח סרג' בגוט (BAGUET, Serge) מדויטמון-לוטו. גרסיה קווסדה מקומידד ולנסיה ממשיך להוביל את המרוץ, 36 שניות לפני יוהן ואנסומרן מדויטמון-לוטו. אוסקר סביליה מסיים במקום ה-22 והוא מדורג במקום ה-20 בדרוג הכללי.

פריס-ניס מתחילים להתפרסם ההרכבים

של קבוצות הפרו-טור.המרוץ הראשון של הפרו-טור מתקרב, וקבוצות הפרו-טור מתחילות לפרסם סגלים חלקיים למרוץ היוקרתי.לאנס ארמסטרונג יבצע את הופעת הבכורה שלו בעונת 2005 בפריס-ניס, רכבת התגליות תכלול גם את: פופו, אקי, הינקפי, אזבדו, טריקי באלטרן, צ'וצ'ו רוביירה ופאולו סאבולדלי. דיסקאברי מגיעה עם ההרכב הכי חזק שלה, כאשר המטרה היא ברורה, לאנס רוצה ניצחון ראשון בפריס-ניס.את טי מובייל יוביל מלך הפריס-ניס בשנים האחרונות אלכסנדר וינוקורוב. מנצח 2004, יורג יאקשה יוביל את ליברטי סגורוס.רוכבים נוספים: אריק ותומס דקר, דוידה רבלין, פלצ'ה, פלויד לנדיס, אקסל מרקס וקאדל אוונס.
להזכירכם הפריס-ניס הוא המרוץ הראשון במשחק הפנטזיה פרו-טור 2005

Trofeo Laigueglia

מרוץ חד יומי באיטליה, המנצח הוא קים קריצ'ן מפאסה בורטולו.

רוט דה סול=קטע 3

גם את קטע 3 מנצח סרג' בגוט. פרנסיסקו קאבלו מקומידד ולנסיה הוא המוביל כרגע של הרוט דה סול.

סרג' בגוט... מעניין

באוגוסט הוא יחגוג 36. מקצוען משנת 1992 כשאינדוריאן עוד היה בשיאו ואז הוא חתם בקבוצת לוטו. בשנת 1996 הוא עבר לקבוצת Vlaanderen 2002 ונעלם בנבכי הדרגים המשניים. בשנת 2000 הוא חזר לדרג הבכיר ושוב לקבוצת לוטו שכבר הייתה עם אדקו כנותן חסות משני והוא רכב בקבוצה גם שהפכה ללוטו- דומו ועד לסיום עונת 2004. גם העונה הוא רוכב עם לוטו אך זו כבר נותן החסות המשני לדוויטאמון במסגרת האיחודים של הפרו טור. בכל שנותיו כרוכב מקצוען הצליח בגוט לנצח רק שמונה פעמים. שניים מהניצחונות הוא השיג אתמול ושלשום ב"רוטה סייקליסטה דל סול". הניצחון הגדול ביותר שלו היה בקטע ה 17 של הטור דה פראנס בשנת 2001. יומיים וחצי לאחר ששבתי מהטור ראיתי את הבלגי, שכלל לא משך את תשומת ליבי בכל העשרה ימים שהייתי שם,מנצח קטע במרוץ הגדול,החשוב והיוקרתי מכל. אני זוכר את עצמי חושב - "רוכב יכול להיות אלמוני לחלוטין וביום אחד להפוך למרכז העולם של תרבות הספורט". אבל מאז הוא נעלם שוב והנה, למרות שהעומק האיכותי של "המרוץ אל השמש" אינו מרשים כשל מרוצים אחרים, הוא חוזר למרכז הבמה עם שני ניצחונות רצופים. והמילים שלו מאתמול אומרות הכל - "אני באמת לא יודע מה קורה לי כאן". ספורטאי עם הגינות תרבותית. ספורטאי חסר תרבות ספורטיבית והגינות תרבותית היה אומר - "סוף סוף אני מראה לכולם מה אני שווה" אפשר למצוא ציטוטים כאלו בכל מוסף ספורט של ארץ זבת אחרי כל משחק כדורגל.

רוט דה סול קטע 4

סוף סוף מישהו נותן פייט לפטאקי ומאלץ אותו לשמור את הידיים על הכידון. ון היסוויק החמיץ נצחון במילימטרים.

למעלה