הסתכלות על נשים

הסתכלות על נשים

שלום גברים, רציתי לדעת מה דעתכם על הכתבה שכתבתי בנושא של הסתכלות על בנות תלחצו על הקישור, מוזמנים להגיב. לחצו כאן! בבקשה

coach miriam

New member
אני לא גבר

ודוקא הייתי סקרנית לקרא מה שכתבת, אבל בשום מקום שלחצתי זה לא עבד

coach miriam

New member
תודה

יש הרבה אמת בדברים שכתבת. רק הערה קטנה, גבר גם יכול להתגרות מאישתו ודעתו תהיה מוסחת יש מחקרים הטוענים שגבר חושב על סקס כל 7 שניות , אז אולי זה טבעו? איזהו הגיבור הכובש את יצרו - טוב, נו, לא כולם גיבורים

אשתו מותרת לו

אין שום דבר רע בזה שגבר יתגרה מאשתו, אדרבה כמה שיותר, יותר טוב, ושגחלתם תבער תמיד, כל עוד לא לוקח אותה בנקל, הבעיה מתחילה כשהוא לא נשוי או כשהוא מתגרה מנשים אחרות... אגב המחקרים, על אילו גברים בדקו זאת? אם ישראלים כלולים, אז גם דתיים? ואם גם דתיים אז דתיים נשואים? מאוד מעניין ושוב למי שרוצה לקרוא מוזמן http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=israeljewish

היי ישראל יהודי../images/Emo140.gif

אני מאמינה כי נושאים אשר הופכים לכל כך מורכבים, שניתנת להם משמעות כל כך טעונה וכבדת משקל, הופכים לכאלה. אני מאמינה כי אם אישה ברחוב תהייה רק אישה ברחוב, כל הסכנות המיוחסות לה לא יתקיימו. מה יקרה אם גבר יילך ברחוב ויגיד לעצמו "איזו אישה יפה"?

dovk

New member
אוה, אז אני יגיד לך:

מטבעינו אנחנו בוחנים את פונטציאל פוריות האישה דרך המראה שלה, וזה אחד האפרודיסיאקים האנושיים החזקים ביותר. ומול זה, הנשים עושות הרבה למשוך את עינינו - ככה הן יכולות לבחור את היותר מוצלח מבין כל מזילי הריר שמכרכרים סביבן... ואני לא מוכן לוותר על הכיף הזה, נשוי או לא. על הריגוש הרב שיכול לגרום לי גוף מחוטב, קימור דשן או קפל אפלולי. בינינו, אני מקווה שרוב הנשים איכשהו נהנות מהמבטים שלנו (מי שזה ממש מפריע לה, אני מאמין, מתלבשת כך שאין רמיזות ופרובוקציות). בקיצור, אל תיקח לי את הכיף הזה, אה?

tudu

New member
מסכים עם DVOK

מי שלא רוצה מבטים.. יודעת להתלבש שלא יסתכלו עליה (אולי יש שם עוד דברים.. אפלים בעברה) גברים בוחנים נשים לפי פוריות - והנאה מינית. בחורה לא חייבת להראות טוב כדי לזכות במבט ארוך מעט יותר. בחורות שמסתכלים עליהן מגיבות בשפת גוף.. סידור השיער, מבט על החזה של עצמן, ישור חולצה וכו..

למעלה