הסתכלו לבגדי תינוקות
מ מדגימה New member 10/6/06 #5 ממש במקרה הסתובבתי באתר סיני, וראיתי את האתר הזה החלטתי להעלות אותו לפורום ובערך שתיים וחצי לפנות בוקר חזרתי לפורוס לראות מה חדש קאיתי שזה אותו אתר אז!!!!!!! סליחה!!!!!!!!!
ממש במקרה הסתובבתי באתר סיני, וראיתי את האתר הזה החלטתי להעלות אותו לפורום ובערך שתיים וחצי לפנות בוקר חזרתי לפורוס לראות מה חדש קאיתי שזה אותו אתר אז!!!!!!! סליחה!!!!!!!!!
I iris3111 New member 10/6/06 #6 מדימה זה בסדר. תיסתובבי באתר של טטיה יש שם המון של המונים של דברים מרתקים. אני רק מזהירה זה ממכר.....
מדימה זה בסדר. תיסתובבי באתר של טטיה יש שם המון של המונים של דברים מרתקים. אני רק מזהירה זה ממכר.....
מ מדגימה New member 10/6/06 #8 ועוד איזה ממכר../images/Emo22.gif אתמול עד 4 לפנות בוקר. רק אניח רואה שהמחשב פנוי אני מתלבשת עליו ונתקעת בו שעות בלי להרגיש ,במיוחד אם זה אתר סיני
ועוד איזה ממכר../images/Emo22.gif אתמול עד 4 לפנות בוקר. רק אניח רואה שהמחשב פנוי אני מתלבשת עליו ונתקעת בו שעות בלי להרגיש ,במיוחד אם זה אתר סיני
I iris3111 New member 11/6/06 #9 ../images/Emo140.gifאמרתי והתכוונתי. גם אני מחכה לרגע שהמחשב פנויחהחחהחהחהחהח....
ט טוסיק לוהט New member 13/6/06 #10 וואו!!! זה מדהים!!! איך עושים את כל הדברים האלה?!?!? אוף מרגישה ככ צעירה וחסרת ניסיון....