הסתכלו למעלה: עיריית חיפה, חה,חה,חה

aviron

New member
הסתכלו למעלה: עיריית חיפה, חה,חה,חה

אתר של העירייה . מזמין אותך להכנס ולהגיב - ובאם יש תלונות, להתלונן. לצןרך-כך מפיצים את הדוא"ל של מחלקת פניות הציבור - בראשותו של ה"דוקטור". תלוננו. תלנוננו מיליון פעמים. 15 מיליון פעמים. תמיד-תמיד, אבל תמיד - תקבלו תשובה מהדוקטור של המחלקה לפניות הציבור (מה, אני לא ציבור?) אותו דר. איתי יענה לך - תמיד!: " תלונתך התקבלה והועברה לגורמים המטפלים. תשובה תקבל מהם...(או משהו דומה לזה.). ואת/ה תחכה/י ותחכה/י ותחכה/י ותחכה/י - וטפול - ותשובה - לא תקבל/י ! העיקר שיש אתר !!! ויש גם ג´ובים רווחי למנהלי-מחלקות. וזה מה שחשוב לעיריית חיפה - דהיום.

עצוב

שגילית את זה רק עכשיו.. זה תמיד ככה. בכל עיר ובכל ממשל . עזוב אי אפשר לשנות את העולם. (אמצעי טרור לא נחשבים) הגמד

peter_pan

New member
הדוקטור...

הדוקטור שלמד ע"ח משלם המיסים החיפאי, בזמן שעות העבודה וזאת כשהוא מועסק במשרה מלאה... אז רצית שהוא באמת יענה לך? הדוקטור נכשל בהבנת הנקרא ולכן כששואלים אותו על א´ הוא עונה על ח´ וששואלים אותו למה ח´? הוא מגן על ראש העיר בנושא ת/. ככה זה שראש העיר הוא כשלון טוטאלי, עסוק עם חבריו (סביון, בלה וזאבי) - תבין, אנחנו רק מטרד בשאיפתיו הפוליטיות הכושלות. מי שנכשל בניהול עיר רוצה לנהל מדינה - רק בישראל!

tygger

New member
עם כל הכבוד, יש לי שאלה פשוטה.

לאחר שפתחת בערך חמישה הודעות חדשות, וכתבת וצחקת. יש לך איזה מסר? אתה ניסית להתלונן? או שאולי אתה גם עוד אחד מאלה שפשוט רואים משהו וחייבים להגיב עליו. שלא תבין אותי לא נכון, אני משלם ארנונה מאוד גבוהה לעירייה שלנו ולמען האמת, על כלום. הרעיון של להתלונן, הוא בדרך כלל שאנשים יבינו על מה אתה מתלונן. מחלקות רווחה ושטויות כאלה לא מעניינות אותי, כי ככול הנראה יושב שם מישהו במשרה חלקית ועונה תשובות כאלה או אחרות. אם הם מגיעות למקום כלשהו ואם לאחר מכן יש בהן טיפול, זה כבר סיפור אחר לגמרי כפי שכולם יודעים. אבל שוב, אם יש לך מה לומר תגיד אז זה פה אם לא שם. אנשים היו כנראה רוצים לדעת. אולי אפשר לפתוח פה שירשור כזה מדי פעם. בעיות וקיטורים בחיפה. דברים הרי לא חסר. אני אפילו אתן את הראשון. אני כפי שאמרתי משלם ארנונה גבוהה. (איזור א´, כרמליה) משום מה, תשלום הארנונה אינו משקף את מצב הרחוב. בתור שכונה שנחשבת כשכונה טובה, אני "נהנים" מאיכות כביש הדומה למסלול עיזים הודי לאחר הפצצה. כלבים משוטטים ברחוב יומם וליל ללא כל השגחה, חתולים מתרבים פה במהירות מאוד מפתיעה. אין שום פיקוח על הכלבים. אנשים פה קונים/מביאים כלב וישר זורקים אותו ברחוב. מה זה?!? סמל סטטוס?!? למה לא קונסים אותם? לא חבל על הכלבים שמשוטטים פה ברחוב סתם? גם הכביש פה על כך גרוע בחלקה התחתון של כרמליה שזה פשוט ביזיון. מילא איכות הסלילה הגרועה (במילים מאוד עדינות!
) שלהם. אבל גם לבוא מדי פעם, סתם לפתוח ולנסות לתקן על ידי הדבקה איזה קטע בעוד זפת?!? הממ, סליחה אבל האם רק אני רואה את הטימטום בזה? אם יש לך קיר עם כתם, ואתה מדביק עליו מדבקה כדי להסתיר אותה, ואז עוד אחת כדי להסתיר את השניה, ואז על כתם נוסף את מדביק עוד . . . הממ, במקום פשוט לנסות ולתקן אז זה פעם אחד כמו שצריך? ושלא יתחילו לבלבל את המוח שזה תשלום כולל וכו´! אם זה תשלום כולל אז שיבקשו אותו תשלום כמו הדר! לפנות פח עולה אותו דבר בדיוק!!! זה בערך כל מה שהם עושים פה. אופיר.

אורניהו

New member
אופיר שלום;ואני התלוננתי על הכלב...

הכלבים המשוטטים חופשי בחופי הקריות,נו,אז אתה יודע בדיוק איך הם מטפלים בבעייה.ומה שמצחיק הוא ,שכמה ימים אחרי שליחת הכתבה שלי,הגיעה הודעה חוזרת ובה נשאלתי על כתובתי,,וזה מזכיר לי אימרה בארמית;לא עכברה גנב,חורא גנב.[לא העכבר גנב,החור גנב!] ופעם במפעל שבו עבדתי היתה גנבה,וההנהלה העסיקה גרפולוג,לגלות מי כתב את המכתב על הגנבה להנהלה!אתה מבין..

peter_pan

New member
העיקר הד"ר

בעיקר שהדובר חותם כבר כד"ר איתי גלבוע אחרי שהוא למד על חשבון משלם המיסים החיפאי ובשעות העבודה הרגילות של העירייה. ד"ר שנכשל בהבנת הנקרא בכל מכתב שנכתב אליו

למעלה