הסתפרתי...

מאיה1983

New member
הסתפרתי...

התמונה לא הכי טובה... אבל עשיתי פוני ומדורג (יותר) לא היה לי כסף לפסים (הספר שלי ממש יקר) אבל מה אתם אומרים?

fxr

New member
לא רואים כל כך....

האמת שאני לא יודע איך היה לפני כן אבל תתחדשי...

O Boy

New member
אני אומר...

ת-ת-ח-ד-ש-י-י-י-י-י, ממש יפה ככה הפוני!

NItzan b

New member
זה יפה מאוד....

אבל אצל ספר אחר היא גפ תוכל לעשות פסים

סליחה ואין לי שום עיניין להעליב...

אבל לפי התמונה לדעתי זה לא ממש מתאים לך.. למי שיש פנים אלפסיות אבל כמו 0 אנכי >נראה לי!?< כאילו 0 שהחלק הגבוה שלו יהיה הרוחב >בלעעע...מקווה שהבנת< לא מתאים לו פוני לצד... זה מעוות קצת את הצורה הסביבית של הפנים ויותר מומלץ לעשות פוני שווה לכל צד כי הוא נותן צורה יותר יפה לפנים...

גרררר

New member
ואת קוראת לעצמך מנהלת משנה...

אם היה לך איזשהו מושג היית יודעת ש"הפוני לצד" זה כבר אופנה חולפת. שלא לדבר על דירוג ופסים! מה שהולך עכשיו זה תספורות קצרות משוגעות עם קווים ישרים שהגוונים שבהם הם בצבעים כהים מאוד או בהירים מאוד (לבן פלטין,חום כהה,שחור או צבעים משוגעים) ו"הפוני" הוא בעצם חתיכת שיער שמביאים מאמצע השביל וחותכים אותו הרבה יותר קצר באלכסון מאשר הפוני שלך. גרררר - בוגרת ביה"ס לספרות של שוקי זיקרי.

night mistress

New member
את כאן?../images/Emo12.gif

תספורת יפה..למרות שאהבתי את השיער שלך כמו שהוא היה.. ואם את זקוקה לפסים שולים אבל ממש שווים תבואי לספר שלי.

night mistress

New member
קוראים לו רם..

והוא בחור מקסים עם ידיים של מיליון דולר..והפסים שלו זה הדבר הכי שווה שראיתי (אצל אמא שלי כי אני לא עושה) ותאמיני לי שהיא הייתה אצל המון,ורק הוא הצליח לפגוע במטרה.

למעלה