הסתפרתי!!!!!!!!!!

הסתפרתי!!!!!!!!!!

אתם בטח חושבים נו, מה ביג דיל אבל בשבילי זה ביג דיל!!! אני אסביר למה, באמצע כיתה ד´ (פורים) רציתי להסתפר וכמו לשאר הבנות היה לי כינים(תודה לאל שניפתרתי מזה) ואבא שלי רצה לעשות לי קצוץ, אז אמרו לי לעצום את העיניים ושהספר יגמור לספר אותי אני אפקח את העיניים, עשיתי כמו שהם אמרו אבל שפקחתי את העיניים היה לי קצוץ!!!!! אני מזה שנאתי את זה ומאז לא הסתפרתי (מפורים של כיתה ד´) היום בפעם הראשונה מפורים של כיתה ד´ הסתפרתי, אבל לא הסכמתי שהם יקצר לי בהרבה אז עשיתי פס אדום והוא גזר כמה שערות מרגש? בכיתם?, צחקתם? ספרו לי הכל:))) ב-
- תמר שרוני

הסתפרתי מתי´שהו באפריל...

ואני בן זה אומר שיש לי רעמה מכובדת ביותר, ממש כמו מלך האריות (מטאפורה) אבל אני מתכנן להסתפר בסוף החודש הזה מרגש? בכיתם? צחקתם? שרפתם חזיה?

BabyLove

New member
אני חייבת להגיד את זה:

מה הקשר לשריפת חזייה?????? אני לא מבינה מה הדביליות הזו לא רק שהפורום התרוקן גם הילדים שנשארו בו מתנהגים כמו מפגרים(לא אמרתי מפגרים אלא מתנהגים כמו) ראיתם אני חזרתי....כי הייתי חייבת לכתוב את ההודעה הזו!!!

אתם לא צריכים להתנצל ...

תראו על מה אנחנו פותחים דיון ( על שריפת חזיות ותחתונים ) במקום על משהו כמו אממממ....צופים למשל! נטע נ.ב איפה מנהלות הפורום???????????????

אני מתנצל!

שרפתם תחתונים... עכשיו האמירה פוליטיקלי קורקט בגלל שגם לנשים וגם לגברים יש תחתונים (בדרך כלל).

ואם רוצים לקשר את זה קצת לצופים אז.

אש אש מילחמה "אתגר" מעצמה...יענו-"אש אש מילחמה תחתונים של בחורה",אתם יודעים נו השיר הדבילי הזה ששרים בכיתה ד´ במדורה.... טוף נו זה לא היה קשור כל כך-אבל לא נורא.... בה ביי-שוג...שיצאה לדוג

למעלה