הסתקרנתי

הסתקרנתי

האם אתם מטפחים את גופכם יתר על המידה לעומת אנשים אחרים ? או שאתם מרגישים נוח בכל הגדרת מצב של הגוף? ועוד שאלה:הייתם שמחים אם הייתה אפשרות בחירה לקהילה לבחור האם ללכת ברחוב בלבוש מלא או חלקי או ללא לבוש לבחירתכם? תודה למגיבים ולילה טוב

AlteX

New member
רובינו מרגישים נוח עם הגוף כפי שהוא

אבל האמת היא - רק על עצמי לספר ידעתי. ועל עצמי אני יכול לספר שבשבילי הנטוריזם הוא כלי מדהים לקבלת הגוף וליצירת הרגשה נוחה עם הגוף כפי שהוא. אני אישית תומך בכל בחירה חופשית, מבחינתי שתהיינה כמה שיותר כאלה, לפחות כמחשבה ראשונית. מצד שני, אם כל אחד היה יכול לבחור אם לעצור או לא לעצור באדום כנראה שהיו הרבה יותר תאונות. באופן עקרוני הייתי שמח אם אנשים יוכלו להסתובב בעירום אם יבחרו, בכל מקום שיבחרו. מצד שני, אני לא בטוח שזה תמיד יהיה טוב לטווח ארוך, לפחות במקומות מסויימים... למשל, קשה לי לתאר פגישה עסקית בחברת הייטק בעירום מלא, שתהיה יעילה ב-100%. טוב, לפחות כנראה האנשים לא ישנו שם...

tamirzak1

New member
אני מרגיש טוב מאוד עם גופי הנוכחי.אין לי מושג

האם הייתי מרגיש טוב באותה מידה אם היה לי גוף אחר (שמן מדי,רזה מדי,איבר קטן מדי או לא רגיל,נכות חיצונית וכו'). אני מרגיש נוח עם גופי שלי היום. קרוב לודאי שהייתי מרגיש נוח גם בגוף אחר אבל איני בטוח בזאת. גם אם לא הייתי מרגיש נוח בעירום קבוצתי, בטוח שהייתי עירום בביתי שלי ,אולי לא בחוץ. בקשר לטיפוח, אני לא מטפח את גופי.לא מוריד שיער,לא קרמים,לא פינוקים (מניקור,פדיקור),שיער קצוץ ללא צבע ודוגמאות ועוד. פעמיים בשבוע קצת משקולות,קצת ריצה וכו'. אמנם לא מטפח את הגוף , אך גם אינני מזניח את גופי לחלוטין. אפשרות בחירה שלי היא שהלוואי שתהיה אפשרות להיות עירום מתי שבא לי ושהדבר יהפוך לנורמה. להיות עירום מבחינה חוקית (דבר שאסור בימינו) וגם לא להיות העירום היחידי (שכולם לוטשים בו עיניים). מקווה שהתשובות מספקות...

קוואנט

New member
אני עושה פרנץ' בציפורניים ../images/Emo3.gif

לא ראיתי אנשים מוזנחים או דוחים במפגשים. עם זאת, כאשר כולם מתלבשים והולכים הביתה, לא רואים אנשים לבושים בפאר והדר או במוחצנות מיותרת. כולנו רגילים ומטפחים את עצמנו כמו האנשים הממוצעים
. באשר לשאלה השניה, באופן כללי, הייתי שמח אם היה אפשר ללכת איך שרוצים ולאן שרוצים, ובעיקר - שלא יעשו עניין מעירום. חוץ מזה, נראה לי שהחיים שלנו היו נראים קצת יותר פשוטים אם כולנו היינו עירומים: רק נסה לדמיין את הפוליטיקאים שלנו בעירום ותבין למה כל הבגדים האלה הופכים את החיים למסובכים
.

sl 3977

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif חחחחח קראת אותי מצחוק

ואני מסדר את הגבות שלי
חחחחחחחחחחח

למעלה