הסתרת פרטים אישיים בחשבוניות פייפל ואיביי

Gremlin2

New member
הסתרת פרטים אישיים בחשבוניות פייפל ואיביי

שלום לכולם,

אני מתחיל למכור ברשת. יש לי חשבון פרטי בפייפל, לשם אני מעוניין שהתשלום יכנס, כאשר מתבצעת עיסקה. לפי מה שראיתי (דווקא מימיי כקונה), זה שבחשבוניות הנשלחות אוטומטית לקונים ע"י פייפל, רשום שם המוכר.

עכשיו, ברור לי הצורך שהקונה ידע למי הוא שילם. מצד שני, אני לא בדיוק מעוניין, שהקונה יבצע גוגל על שמי ויגיע לכל מקום אפשרי שבו אני רשום (כאדם פרטי). כלומר, שיהיה בחשבונית מייל (לא האישי שלי, כתובת שהקמתי לטובת המכירה), שם כלשהו (לדוגמא, שם החנות באיביי) אבל לא שמי הפרטי, מס' הטלפון האישי שלי, מס' כרטיס האשראי, הגובה, הכתובת והקומה בבניין.

בכל מקום שחיפשתי, בהגדרות חשבון הפייפל, לא מצאתי הגדרה שנוגעת לזה. איך עושים זאת?

תודה מראש לכל העוזרים.

liranmelzer

New member
בקבלה של הפייפאל אין את כל הפרטים האישיים שכתבת

יש רק שם ואימייל.
בתוך חשבון הפייפאל אתה יכול למצוא בטרנזקציה גם טלפון וכתובת אתר אינטרנט אם יש.
&nbsp
לא נשמע לי כמו דברים אישיים, אלו פרטי קשר לגיטימיים למי שמכרת לו.

Gremlin2

New member
נכון. אני הקצנתי טיפה את הדוגמא ע"מ שיהיה ברור.

אכן, כוונתי לשם ולכתובת המייל.

עכשיו, בעוד שמייל נוסף ניתן להוסיף לחשבון ולהופכו לראשי (ובכך לא לפרסם את המייל האישי שלי), פרסום שם - בעייתי בעיניי.

חיפוש פשוט ביותר בגוגל, יכול להביא לא רק את הפרטים שציינתי. יכול להביא גם החברים שלך, משפחה, חשבונות (במידה ויש) במדיה חברתית - וזו רק ההתחלה. זה שאני מוכר, לא אומר שלא מגיעה לי פרטיות.

הפרטים המלאים, ממילא שמורים אצל פייפל ואיביי - כך שבכל מקרה ובכל שאלה - הקונה יגיע אליי, הם יגיעו אליי וכל צירוף ביניהם. אם נניח, יש לך חשבון LinkedIn, אתה לא צריך לחשוש שקונה יגיע למעסיק שלך. זה שאני מוכר, כאמור לא אומר, שלא מגיעה לי פרטיות.

liranmelzer

New member
לא מצליח להסכים איתך

קודם כל, אם אני לא טועה, מה שפייפאל נותנת זה את שם החשבון, אז למשל אם אתה קונה מחנות, מה שיופיע זה שם החנות. אם זה מפריע לך, אולי אתה יכול לשנות את שם החשבון.
&nbsp
כשאתה קונה ממישהו משהו, אתה לא רוצה שהוא יהיה אנונימי, אתה כן רוצה לדעת ממי קנית. לי זה נשמע הגיוני. זה לא שפייפאל מפרסמת את המידע לכולם, אלא למי שעשית איתו עסקה.

למעלה