הסתרת צלקות בצבא

הסתרת צלקות בצבא

אולי זה לא בדיוק נכון לרשום את זה כאן, אבל אולי כאן יש אנשים שיכולים להזדהות או להציע רעיונות: יש לי צלקות (ישנות מאוד אומנם, אך חריפות מראה) על היד והרגל, אני אוטוטו מתגייסת, קרבי. השאלה היא איך אני מסתירה את הצלקות האלה מן הכלל, אני לא בדיוק רוצה להתחיל לספר לכל העולם ואישתו על זה...

timmyy

New member
הי

היכן הצלקות ביד? אם לא היית בקרבי אז הייתי אומר לך שכל עוד זה לא בכף יד אז רק תצטרכי ללבוש ארוך בקיץ וזהו (כמו ללכת לעבודה ולהסתיר מאנשים שם...) פרט אולי לחלק של הטירונות אבל גם ככה ל"לא קרביים" זוהי טירונות קצרה ואת רוב הבנות לא תראי גם ככה בהמשך השירות... בקרבי זה קצת בעייתי כי את ממש הרבה עם אנשים במיוחד עם אלו שאת בחדר איתן... אם זה ממש בולט נראה לי שאולי כדאי לספר לפחות לאלה שאת איתן בחדר ולבקש שלא לדסקס על כך עם אחרים.. במקלחות אולי אפשר להתחמק, תלוי איפה תהיי- יש מקומות שיש הפרדה ווילונות וכאלה ויש כאלה שלא... בחורף יהיה יותר קל אבל בקיץ קחי בחשבון שחם כמו בחיי היום יום... בהצלחה!

אוף... :-\

הצלקות על הזרוע עצמה.. האמת שהפחד הגדול הוא שייסתכלו עלי כמו על איזה מטורללת...
חצי נכון אבל גם מעצבן...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מתגייסת יקרה,

נשמע שאת מוטרדת מכך שתפגשי אנשים חדשים שלא מכירים אותך ולא יודעים עלייך שום דבר, ואולי כשיראו אותך יתחילו לשאול שאלות, ואולי תרגישי לא נעים ושאת בכלל לא רוצה לשתף.. אולי ירגיש לך בסדר להמשיך כמו שהיית עד עכשו, בבית הספר, בתיכון, עם חברים. נראה שהצלקות האלו איתך כבר הרבה זמן, והסביבה שלך כנראה מכירה אותך עם הצלקות. כנראה שגם הסביבה החדשה תלמד להכיר אותך איתן... ואולי תוכלי למצוא עוד עצות בפורומים אלו

למעלה