העאאאא העאאא,אפרת, לנשום עמוק ולשבת

willo1

New member
העאאאא העאאא,אפרת, לנשום עמוק ולשבת

תראייייייייייי! תראי מה מצאתי!
אוי. איזה יפה. גולדי, את הייתה בפנטום האופרה לאאא? איך לא שמת לב ליצור האלוהי הזה?? העא! איך לא סיפרת לנו?
ואיפה איתמר? אם הוא כבר נכנס פעם אחת.. אז רק לידיעתך, איתמר, הוא שיחק עם אנג'לינה

ושטנג'לינה ג'ולי תוריד ממנו את

הידיים ומהר! טורפת גברים שכמותה!מספיק מה שהיא עשתה לבראד וג'ני. מה היא חושבת לעצמה? שבגלל שהיא פצצה ועשירה ומוכשרת ומפורסמת היא יכולה לקבל כל גבר שהא רוצה? לא צריך, אל תענו...

willo1

New member

זה הוא שרץ עם פרנקי למי שתהה למה לעזעאל אני שמה תמונה שלא רואים בה אותו..

גררד הו גררד

אוי כל כך שמימי יקירתי הוא שיחק אותה משו משו בפאנטום אני ממליצה למרות שסרט לקה בקצת חסר אבל לחובבי סגנון המוסיקה הזה אני ממליצה בחום

willo1

New member
אזהו שאני

ממש לא חובבת סגנון המוזיקה הזאת.. אני רק שומעת אופרה אני מתחרפנת

שירןן!!!!!!!!!!! את גדולה!!!!!!!!!!

הייתי ממש מאושרת הבוקר לראות את זה. סחתיין!! איזה ממגנט הבחור הזה, ממש כמו קיאנו. נכון שיש דמיון ביניהם? אני ממש מאושרת להביט בבחור הזה למרות שמה שלא יהיה זה לא כמו לראות אותו בחיים. אההממ כלומר בסרט. פשוט מקסים, אני חייבת להכניס אותו למסנג'ר שלי ואם מישהו בבורותו ישאל מ יזה אני אגיד שזה החבר החדש שלי. נכון יאמינו לי?? (עם האנשים שיש לי במסנג'ר תהיו בטוחים שכן.[לא כולל את חברי הפורום היקרים כמובן])... ת'נקיו שיר! כל מה שאני צריכה עכשיו זה לסגל לעצמי מבטא סקוטי. נו אסף- נראה אותך..

והוא שר משו

נכון הוא שיחק בפאנטום לא ידעתי שיש לו מעריצים המצחיק הוא שאין לי מושג מה שמו טוב אבל לא לגלות לו

willo1

New member
שמו של המלאך (חח סתם סתם)

Gerard Butler סקוטלנד , 13.11.1969 נולד בגלזגו ועסק במשך שבע שנים במשפטים לפני שביסס באופן סופי קריירת משחק. שיחק ב"הוד מלכותה גברת בראון", "דרקולה 2000", "שלטון האש", "עוד נשיקה אחת". לאחרונה שיחק לצדה של אנג'לינה ג'ולי ב"טומב ריידר 2-סוד החיים" וסיים צילומים של סרט סקוטי בשם “Dear Frankie”ו “The Game of Their Lives”. באטלר מתעתד לשחק בעיבוד הקולנועי של "פנטום האופרה" בבימויו של ג'ואל שומאכר.

גולדי הקטע איתו הוא

שכמה מטומטם שזה יישמע לך, נראה לי שהוא בנאדם טוב. אנ יודעת שזה דבילי אבל ההבעות שלו עם העיניים, אני נמסה מזה. אולי זה בגלל התפקיד שנתנו לו ב"פרנקי היקר", לא יודעת. יכול להיות. הטירוף של הפורום הפיל גם אותי בסוף...אלחנן בטח מבסוט עכשיו (איפה הוא??)

revitalB1

New member
חמוד ביותר!

שירן אני רואה שהטעם שלך משתפר....הוא באמת מאד חמוד!

למעלה