העבודה בסביבת היעץ

zara29

New member
העבודה בסביבת היעץ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, מישהו בבקשה יודע איך פותרים את תרגיל 8.5 סעיף א? "בדקו במאגר הנ"ל את הנושא אוריינות מידע information literacy כמה פריטים מצאת? לאיזה סוגי מחקרים הם מתחלקים ציין בעברית ובאנגלית את סוגי הפריטים ואת כמות הפריטים בכל סוג." ניסיתי וניסיתי ולא ברור לי איך רואים אילו סוגים יש וכמה. גם יצאו לי אלף ומשהו פריטים. בבקשה עיזרו אנשים טובים,כי העבודה הזאת כבר הורידה לי כמה שנים מהחיים. שבת שלום.

boringvered

New member
אנחנו כתבנו לה שזה בלתי אפשרי

היא מכבדת הסברים מנומקים. אם בדקת היטב, אז תסבירי לה איפה חפשת ובדקת את זה ולמה זה לא ניתן לעשות.

אלאר

New member
מה, היא כבר החזירה לכם עבודות?

האם היא בודקת את כל התרגילים? איך הציונים?

boringvered

New member
לא... ממש לא

אבל, כשנתקלנו בבעיות מהסוג הזה של דברים שלא ניתן לעשות, כתבתי לה והיא אמרה שאם יש בעיות מהסוג הזה אז לכתוב ולנמק. היא יודעת שיתכנו בעיות, שאתרים לא יעבדו, ששירותים לא יסופקו לאוניברסיטה. היא פשוט מבקשת הסבר. ורד

אלאר

New member
אה...

אני שואל את עצמי איך היא מתכוונת לבדוק את כל העבודות האלה, ומתי. והכי חשוב - איך היא תחלק את הציונים, האם בנדיבות המתבקשת מכזאת עבודה שחורה.

boringvered

New member
נאמר לי שהיא בסדר בציונים

אבל שהכי חשוב לפרט את כל הדרך שבה את מגיעה לתשובות. לצערי זה נאמר לי יחסית מאוחר... והיינו צריכים לחזור על דברים שוב כדי לפרט את הדרך שבה עשינו דברים... וכן, זו עבודה איומה איומה....

למעלה