העבודה הולכת ומסתמנת כמפלגה הגדולה בכנסת הבאה

העבודה הולכת ומסתמנת כמפלגה הגדולה בכנסת הבאה

כפי שחשבתי שיהיה לאור האיחוד ההזוי בין הליכוד לישראל ביתנו, מפלגת העבודה בראשותה של מנהיגת העם שלי יחימוביץ' הולכת ומסתמנת כמפלגה הגדולה ביותר בכנסת הבאה. בעוד שהליכוד ביתנו תהיה רק המפלגה השנייה בגודלה ויש עתיד של לפיד הבן השלישית בגודלה. מה שאומר שלפיד הבן יחליט מי יהיה או תהיה ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל. ואחרי כל הירידות שלו והבוז שהוא הביע כלפי ביבי והקפיטליזם הקיצוני והדורסני שלו, זה יהיה מוזר מאוד (וזאת עוד בלשון המעטה) אם הוא ימליץ עליו לנשיא כראש הממשלה. זה רק יוכיח לבוחריו שהבן בדיוק כמו האב לא סופר אותם ממטר ונכנס לפוליטיקה כדי לעשות לביתו ולא כדי לדאוד לבוחריו ואזרחי ישראל כפי שהצהיר עם כניסתו לביצה הפוליטית. אך מכיוון שקשה לי להאמין שללפיד הבן יש נטיות התאבדותיות, מירב הסיכויים שהוא ימליץ על שלי ויצטרף לממשלה חברתית בראשותה שתדאג בראש ובראשונה לאזרחי המדינה ולא לתספורות של הטייקונים ולפרזיטיות והסחטנות החרדית.

blackbomber

New member
אמרתי לך כבר שכדור הבדולח שלך מקולקל.

הגיע הזמן שתלמד להבדיל בין מה שצפוי, לבין מה שאתה רוצה שיהיה צפוי.

צורי80

New member
איפה מסתמן? בתקוות הבלתי ראליות?

זה מובן מאליו שהליכוד ביתנו יהיה המפלגה הגדולה ביותר, השאלה היא האם הוא יאבד את הרוב הגושי לאור האיחוד

ודר אגב, לשלי הולך להיות ברית עם החרדים (שכבר התחילה) הן בעניין הגיוס לצבא והן בעניין זה שהיא תדאג לשכבות החלשות ולא למעמד הביניים, שרובם ערבים וחרדים.

blackbomber

New member
אף אחד לא יחבור לחרדים, זה נגמר.

כפי שכל מי שקשר עצמו לתבוסנות התרסק, כך מי שיקשור את עצמו לטפילות יתרסק.

הציבור היצרני לא יאפשר עוד לקחת מפרי עמלו, כדי לממן טפילות.
תבין/תשלים/תפנים.

blackbomber

New member
זה תלוי בלפיד.

לי אין ספק שהבסיס לקואליציה הבאה יהיה מורכב מליכוד ביתנו + מפלגת הימין, יחד יקבלו כ 55 מנדטים.

בידיעה ברורה שכל מפלגה שתישאר באופוזיציה צפויה להתרסק כפי שארע למפלגת קדימה, ברור לי שכל המפלגות "ירוצו" ויציעו עצמן לקואליציה!
אפילו החרדים "יפתחו רגליים" ויסכימו ל"רפורמות נרחבות" כדי לזכות לאתנן כלשהוא, זה תמיד יותר מאפס, הם ידעו תמיד לפרש זאת כ"ניצחון"...

אבל...
אני מעריך וגם מאמין שלפיד יהיה ה"תוספת" בגלל הסיבות הבאות:
1. יוצע לו תפקיד שר בכיר ומשפיע
2. יבקש ויקבל שינוי שיטת בחירות ואפילו כינונה של חוקה
3. ימנע מעצמו להתרסק באופוזיציה.
4. ייהנה בעתיד מפירות התרסקות השמאל התבוסני/קומוניסטי/ערביסטי באופוזיציה בחברותא ערבית.

מבחינת הימין, לפיד יהיה הכלי שבאמצעותו יוכלו להסיר את האיום החרדי והסחטנות החרדית ובאמצעות שינוי שיטת הבחירות לוודא שהחרדים לעולם לא יהיו בקואליציה או ייעלמו מהמפה הפוליטית.
בנוסף יהנה הימין מאופוזיציה משוסעת שמורכבת מתבוסנים/קומוניסטים'ערבים/טפילים, ללא שום "חוט מקשר".
אפילו החרדים יבינו כי "זה נגמר", הם יתגייסו ברצון וייצאו לעבוד למחייתם, אל דאגה.

לסיכום:
הן לימין והן ללפיד ישנם המון אינטרסים משותפים! השילוב הזה הוא גם הכי זול לקופת המדינה, כל הכספים שלימים הלכו כאתנן לחרדים יופנו לפיתוח המדינה ורווחת תושביה היצרניים.

THE WIZARD 55

New member
הבנתי שלפיד מחכה לתשובה מלבני..

עד שהרשימות לא יסגרו, לא נוכל לחזות בצורה מהימנה
את תוצאות הבחירות.

אם כרגע הליכוד עומד על 35 מנדטים, אילו מפלגות מהימין
יכולות להביא עוד 20 מנדטים?

blackbomber

New member
איפה ראית שהליכוד ביתנו עומד על 35 מנדטים?

גם אם השילוב בין מפלגות הימין ולפיד יהיה 61 מנדטים, זה טוב למדינה.
אני מבטיח לך שיהיו הרבה יותר! זה יגיע לדעתי ל 70 מנדטים.

על כל מקרה, לפיד יקבל יותר מנדטים משס', מכאן שהוא יועדף.

THE WIZARD 55

New member
היה איזה סקר אחרי

שביבי וליברמן הודיעו על האיחוד.
ברור לי שהליכוד יקבל את מס המנדטים הרב ביותר
לגבי השאר, אני ממתינה בסבלנות לראות איך יתפתחו
העניינים

blackbomber

New member
הסקר הזה נערך רק כשהיתה שמועה על האיחוד

סקר מהיר ביותר שכלל מעט מאוד משתתפים, לא סקר מקצועי.
בעצם, מדובר בסקר שבאמצעותו ביקשה התקשרות "מטעם" להעיר את השמאל ולהתאחד גם.

בינינו:
נראה לך שנתניהו וליברמן לא בדקו היטב לפני שקיבלו את ההחלטה?

למעלה