העבודה הזאת הרגה אותי..

העבודה הזאת הרגה אותי..

אני עובדת בתור נציגת מכירות רשת ב012,וזה פשוט מדהים איך כל יום אני מגיעה לעבודה ורבה עם כל המנהלים. כל יום יש משהו אחר שמעצבן,מציק ומייאש אותי. כמו למשל שהשבוע שמו אותי בדיוק משמרות הפוכות מאילו שאני יכולה לעבוד. היום נשארתי בבית,כי הבנתי שחבל לי על הבריאות ואני צריכה קצת מנוחה בבית. אני מתכננת עוד חודשיים-שלושה לטוס לאוסטרליה,ואני חוסכת הרבה כסף,ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות,מצד אחד חשוב לי שאני חוזרת להמשיך לעבוד שם,כי זה מקום מסודר שאפשר להתקדם בו,מצד שני אני לא רואה את הנפש שלי מחזיקה מעמד עוד חודשיים,הבעיה היא שאני גם לא רוצה לחכות שיפטרו אותי כי אז אני לא יוכל להתקבל לאף חברת תקשורת אחרת בעתיד אם אני ירצה לעבוד,ומצד שני קשה לי לעשות את הצעד הזה ולעזוב.. אני עובדת גם באולם אירועים ואני צריכה שהמשמרות הסתדרו לי,מה אני עושה מחר יום רביעי וחמישי? ב012 שמו אותי גם ערב. אני לא יודעת מה כבר לעשות עם העבודה הזאת,היא פשוט נמאסה עלי! מחר יש לי שיחה עם המנהלת של המוקד,מה אני יגיד לה?? נמאס לי כבר לבכות לה. איזה צעד אתם מציעים לעשות?

האם

הם יודעים שאת עובדת במקום נוסף? האם את יכולה להחליף משמרות? האם הבהרת להם באילו משמרות אינך יכולה לעבוד?

tmira glas

New member
../images/Emo24.gif אוי נשמה , קראתי ואני .... מאד.. גם

עברתי פעם מצב דומה. אני יודעת שאם היא תפטר אותך בגלל הגן אירועים תוכלי לתבוע אותה תקראי את זה ותתעודדי גם מזה ושתצליחי ביי

למעלה