העבודה היא חיינו

shirley84

New member
העבודה היא חיינו

היי, אני עובדת במקום עבודה במשרה מלאה בתור אחראית תוכן של אתר אינטרנט כבר כשנה וחודשיים. אני בכוונה רציתי לעבוד בעבודה מול המחשב, שלא מצריכה דיבורים, כי אני מאד ביישנית, ואפילו יש לי מן בעיה קטנה: כשאני מתרגשת, ומדברת עם מישהו שאני לא מכירה - אני מצטרדת וזה נורא מביך, כי גם כיחכוך/שיעול לא עוזר להעביר את הצרידות. המנכ"ל רוצה שאני אתקשר לאנשים בשביל לברר פרטים של מייל, טלפון וכו', ושאני אנסה להציע להם מוצר מסוים שלנו (שאני לא ממש מאמינה בו). הסברתי לו את בעית הצרידות שלי (תוך כדי שהצטרדתי) והוא אמר לי שהגיע הזמן שלי להתמודד עם הבעיה הזו, שהוא יודע שאני לא סובלת עבודת טלפונים, ושהוא לא רוצה להכריח אותי, אבל הוא רוצה שאני אעשה את זה. הדבר הזה מאד מעיק עליי, ואני לא יודעת מה לעשות. איך פשוט עוברים את זה (כפול 900 טלפונים שאליהם אני אמורה לפנות)

avital42

New member
אימון

תבקשי ממנו אימון לעניין שלושה ארבע מפגשים עם סימולציה שכלים את עושה את זה כמו גדולה. תסבירי לו שאימון זה ממוקד מטרה ממוקדת, עוזבת את העבר מאחור ממשיך הלאה ולא מתעסק מעבר ובמקום שאת פוחדת לפתוח. זה טיפול אחר. אימון זו עשיה של ממש. לא להתבייש לבקש, את ה"לא" כבר יש לך. במידה והוא יתן לך תשובה שלישית נדבר. האימל שלי [email protected]

אביבקיץ

New member
תגידי שאת לא מסוגלת

אני מאד מבינה אותך. זה לא שסתם לא בא לך להתאמץ. זו בעיה שיש לך, את מודעת לה, ובכוונה התקבלת לתפקיד שתואם את כישורייך. מילא אם היה מדובר בשיחה בשבוע, אבל מאות שיחות? הוא אמר שהוא לא רוצה להכריח אותך. אני הייתי תופסת אותו לשיחה, אומרת שאת מאד רוצה לתרום לעבודה כמה שיותר, אבל יש לך מגבלות שהן פשוט בלתי אפשריות עבורך. כמו שהוא לא ייגש לדיסלקטי לבקש ממנו להיות כתב טכני, או יבקש מחירש להיות אחראי על המרכזיה. אחרי שתעברי את זה, תחשבי עם עצמך - אם זו בעיה שתפריע לך להתקדם בחיים, כדאי לטפל בה. לדעתי הפתרון היחיד הוא עזרה מפסיכולוג ו/או כדורי הרגעה. לא משהו רציני, משהו קליל.

תראי איזה יופי..

לפעמיים מקבלים מתנות ולא יודעים :) כשאת מתרגשת ומדברת עם מישהוא שאת לא מכירה את מצטרדת (אם תהיי צרודה לא תצטרכי לדבר...:) ) פה בדרך לא דרך מציעים לך להתמודד עם הבעיה.. עכשיו תארי לך שתצליחי לעשות זאת ולמכור מוצר שאת לא מאמינה בו בלי להצטרד ? הפעם הבאה שתדברי עם מישהוא שאת לא מכירה כבר תתרגשי פחות ..איזה יופי ..:) עכשיו איך עושים זאת ? או קופצים למים והשיחות הראשונות תהיי צרודה ולאט לאט זה ישתחרר (כי ככל שעושים זה פחות מפחיד..) או באמת לעבור תהליך אימון /יעוץ רק על הנקודה הזאת ודווקא הייתי בוחרת עבורך אימון טלפוני.. והבוס שלך נחמד ,הוא לא יכריח אותך אבל כן מבין שזה יועיל לך הרי לו זה פחות יועיל לפחות בהתחלה ,:)

IdleThought

New member
הממפ

אני מצטרף לדברים של רוני אבל אני הייתי מציע לך גם לפנות ליועץ מקצועי בתחום החרדה החברתית אם אני לא טועה יש קבוצת טיפול של מספר מפגשים בעניין שנערכת בגהה (או כך היה בפירסומים לפני כמה חודשים), אני מאמין שדבר כזה יוכל לשפר לך את איכות החיים מאוד

למעלה