העבודה הראשונה שלי בMAX!

barakaaron

New member
העבודה הראשונה שלי בMAX!

אני יודע שזה לא הכי מדהים שיש... אבל איך שזה בשביל התחלה? אני משתמש בMAX 4 כבר חמש ימים ולמדתי מדריכים מהנט. הזמנתי גם ספר לפני יומיים שלוש מסטימצקי (שהוא בעברית) אבל הוא לא הספר ההוא שקשה לקרוא... זה ספר חדש לMAX 4 לכל המעונינים: http://www.steimatzky.co.il/GetProductInfo.asp?product_id=13130301 תגובות על עבודתי יתקבלו בשמחה! אבל בזיהרות בבקשה! אני רק חמש ימים על התוכנה...

eldarinn

New member
ובכן...

עבור חמשה ימים זה בהחלט הישג יפה, אם יש לך שאלות לגבי איך עושים מה אתה מוזמן לשאול בצירוף דוגמאות.

HP900PTW

New member
אני אזהר :)

נחמד בשביל 5 ימים, אני רק אחרי חודש בערך למדתי לשים טקסטורה :) אבל תעגל קצת את הכדור, רואים את הפינות שלו תוסיף bump ותסובב קצת את הכדור כדי שיהיה אפשר לראות עוד את הקווים השחורים שלו ויראו שזה כדורסל בהצלחה

barakaaron

New member
אחרי שינוים רבים...

הנה עיגלתי על הכדור, סובבתי אותו, הוספתי צל ושיניתי את כיוון האור. איך יצא? אבל משהו אחד לא הבנתי: מה זה BUMP? מה זה עושה ולמה זה נועד? ואיזה טקסטורה כדי לי לשים בBUMP במקרה הזה?

HP900PTW

New member
הרבה יותר טוב

ובקשר לbump-זה אפקט שאמור לגרום לך לחשוב שלחומר יש בליטות לפי החזרי האור שלו (משהו כזה) הנה לינק להסבר של eldarinn

eldarinn

New member
בהחלט שינוי משמעותי ../images/Emo45.gif

רק קח בחשבון שהפסים השחורים יותר עמומים ודקים וגם לא מעגליים כמו שיצא לך בחלק האחורי.

למעלה