העבודה הראשונה שלי

asaf522

New member
העבודה הראשונה שלי

אני חושב שכבר מעל לשנתיים אני נכנס מידי פעם וקורא הערות/הצעות וביקורות וכמובן עבודות שלכם (זו ההודעה הראשונה שלי בפורום) ואני חייב לציין שיש פה כמה חבר'ה ממש מוכשרים. אז כאמור אחרי הרבה זמן שאני צופה בפורום החלטתי לאזור אומץ ולנסות למדל את העבודה הראשונה שלי. את הציפור הזו לקח לי שלוש שעות למדל, בלי רפרנס, אני עובד עם 3dsmax 7. אני אשמח לביקורות/הערות וכאלה... תודה רבה אסף.

זה טוב בתור התחלה

ביקורות והערות? הביקורת הכי בונה לדעתי היא "תסתכל על רפרנס". הכנפיים של הציפור שלך נראות לי קצת גדולות, גם הכנף האחורית, איך שלא קוראים לה, גדולה מדי. תראה, קשה לתת הערות, כי מעבר לזה שאמרת שזאת ציפור, אני לא יודע כלום על המודל הזה, ואני לא יודע איזו ציפור היא אמורה להיות. היא מזכירה לי קצת יונה... אני ממליץ על 2 אפשרויות טובות באותה מידה: 1. תעבוד עוד קצת על המודל הזה, תשנה פרופורציות, תרד עוד קצת לפרטים, ואז תחזיר לביקורת 2. תעזוב אותו כך, ותעבור לתרגיל אחר.

eldarinn

New member
נחמד שהחלטת להצטרף ../images/Emo24.gif

כדברי הפושע, מדובר בהתחלה ויש סיכוי טוב יותר שכשתציג את תהליך העבודה או תציג משהו יותר מוחשי תהיינה יותר תגובות.

3Dead

New member
לא רע בתור מתחיל .....

העבודה הראשונה שלי הייתה .... קוביה . וברצינות : יש פוטנציאל ! אני ממליץ על סרטי הדרכה מ 3DBUZZ . בהצלחה.

CaptainNellson

New member
חמוד :)

בשביל עבודה ראשונה ראשונה זה מצויין. נסה להסתכל קצת באינטרנט על ציפורים, תמצא זן מסויים שאתה רוצה ותנסה לאפיין את הציפור שלך בעזרת תמונות של הסוג ציפורים שבחרת. כרגע הציפור נראת קצת "נטרלית". אולי אם תיתן לה איזהשהו אפיון ספציפי היא תהיה יותר מזוהה ומעניינת

למעלה