העבם שצילם אליגל גדליוביץ

העבם שצילם אליגל גדליוביץ

אין ספק שמדובר בזיוף .הוכחה:כתב ערוץ 10 ניתאי אלבום חשף ב"צינור"כי גולן ארביב ואליגל גדליוביץ צילמו בטיילת ארמון הנציב ושלושה מתלמידי ארביב צילמו ממערב להר הבית (בגבעת "בתי מחסה").כל השאר הינו "טריק פייברוק" שלהם שנועד ליצור פרומו לסרט עלילתי (שאליגל ישחק בו כשחקן ראשי) "שובר קופות". בעיה נוספת:אור העבם אינו מישתקף על בניני הר הבית וניראה כאוסף פיקסלים על מסך מחשב. רעיונות לביצוע טוב יותר לא יקבל על מנת למנוע היצטרפות נוכלים חדשים שיצוצו כפטריות אחרי הגשם......

אני לא חושב שיש סרט "שובר קופות"

אך בנוגע לעב"מ שאינו משתקף על בניני הר הבית - ישנו אור משתקף, ולא ברור למה מתעלמים ממנו. אך ההתעלמות לא תשנה את העובדה שיש. מעבר לזה - לא נחשף שום סרט "שובר קופות". גם לא הוכחות זיוף - אז נמשיך לחכות.

העבם שצילם אליגאל וכוונתו שישמש כפרומו לסרט

לפני ימים אחדים חשף כתב ערוץ 10 ניתאי אלבוים בתוכנית "הצינור",כי אליגאל גדליוביץ וחברו גולן ארביב צילמו מטיילת ארמון הנציב את העבם שראו מעל הר הבית.אולם למרבה הפלא צולם העבם הזה גם על ידי שלושה מתלמידי גולן ארביב(שהיו בדיוק באותה עת באזור "בתי חסה" שממערב להר הבית).אכן צירוף מקרים נדיר.....כשנישאלו על כך השניים על ידי ניתאי גולן ,ניסו להיתחמק ממתן תשובה וארביב נאלץ להודות שהשלושה אכן תלמידיו.

apache64a

New member
למי איכפת מ"הסרט" החדש...

הנקודה היא שהכל היה זיוף. איך שלא תסתכל על זה חלופית זה זיוף. אם גם עכשיו תביא לי משפטים "אבל איך ה-ו-כ-ח-ה" אז אתה מקרה אבוד.

64, אתה מאבד את הנקודה..

גם אם כל הסיפור הזה זיוף אחד גדול, רק מוכיח - שלצעוק "שועל" כל כך הרבה פעמים(!), לא הצליח להוכיח כלום בלשון המעטה. הדבר רק מראה שאנשים מסוימים משחקים בשטויות. במקום להודות שאין דבר וחצי דבר - שמצליח להוכיח על הזיוף, הצעקות ממשיכות. במקרה הכי טוב, הצליחו לגרד את ערוץ עשר וגם משם בקושי רק את "צינור הלילה". זה כל כך נמוך ונראה רע - לראות את האנשים שצעקו "שועל" במשך שבועות - ובמשך עשרות פעמים, נכשלים אפילו במציאת תמונה אחת של שועל. במקום זה אנשים נכנסו לפסים אישיים, שלזה אין מקום ובטח שלא בפורום. אז לענייננו - יצא ולא הצלחת להביא הוכחה? אבוד, צריך עזרה? אם זה נראה כמו בדיחה ונראה מהצד מצחיק כמו אחת, אז אתה יכול לחייך.

apache64a

New member
עזוב אני לא יגיב. יותר מידי מגוחך.

לילה טוב. חשוב לי יותר לילה ושקט שלא יהיה מאשר להגיב לך.

מדוע מטרת א.גדליוביץ לשווק סרט "שובר קופות"?

הסיבה העיקרית שאני סבור שזו מטרתו ,היא שעל פי עדותו של גיא לרר בתוכניתו "צינור לילה" (בערוץ 10),צפו בשני הסירטונים שהוזכרו מיליוני צופים (שני הסירטונים הללו הופיעו באתרי עבמים רבים ברחבי עולמנו).מכאן קצרה הדרך להבין בעכבות סרטים קודמים ,כי זו מטרתו.אלא שהפעם,לאחר חשיפת האמת תוכניותיו הישתבשו .

אני רואה זאת כהנחה ללא בסיס.

אני אשמח לראות משהו שיוכיח טענות אלו.. אך לצערי בנתיים, אין הוכחות זיוף לסרטונים אלו, ואין כל סרט באופק.

apache64a

New member
ש הוכחות לזיוף מפה ועד מיקרונזיה

אתה רק מתעקש לא לראות אותן.

אני בדקתי כל אחת ואחת מן ה"הוכחות".

אף אחת מהן לא תופסת מקום, לאחר ניתוח. כך שלצעוק "שועל" זה לא עוזר, גם אם יצעקו עשרות פעמים. אגב, גם אף לא הוכחה אחת ל"סרט שובר קופות" לא הוצגה, אז אני בכל זאת מניח, שגם הוכחה לכך אולי הסרטונים עצמם? הרי הוא עשה זאת בשביל הסרט שובר הקופות החדש שלו, שאף אחד לא יודע מה שמו, ומי בכלל הגיע למסקנה שצריך בכלל להיות סרט. אבל, הוכחות יש בשפע
ובנימה קצת יותר רצינית.. תסלח לי שאני לא שותף לדעתך.

apache64a

New member
כן כי אין ה-ו-כ-ח-ה אז ברור

צריך הוכחה לזה. הזיוף של הסרטים מאוד עזר לו בדרך להוליווד הוא גייס כבר את ספילברג שמעתי כאן: |סלינק|www.imdb.com/news/ Ufo-temple's-photografer-recruiting-spielberg-for new-blockbuster

התיחסות לכתבה בערוץ10 "צינור לילה" של גיא לרר

לכל המפקפקים בדבר כוונותיו ומטרותיו של אליגאל גדליוביץ וחבריו,נישאר לצורך אימות הטענות נגדו לבקש.אנא צפו בשידורים חוזרים/מוקלטים של התוכנית.לאחרונה רואיין גיא לרר על ידי אושרת קוטלר בנושא האמור וענה לשאלותיה תוך הצגה חוזרת של הסירטון וחשיפת שאינה מישתמעת למשמעות שונה ,בדבר הקשר שנירקם בין גדליוביץ וחבריו שצילמו באותה עת את הסרט השני.גם כאן הדגיש והראה גיא לרר כיצד ניסו המעורבים בענין להכחיש תחילה את הקשר בינהם ומאוחר יותר כיצד נישברו ונאלצו להודות בכך.לכן תמוה מדוע עדיין מגיעות תגובות של מטילי ספק בטענות שהעליתי ,תוך היתעלמות מסך הפרטים שציינתי.במיקרה וקיימות עובדות נוספות בנושא,שאינן ידועות,רצוי שיובאו לידיעת המעונינים כדי שהאמת תצא לאור.

למעלה