העברה לארצות הברית

etrysker1

New member
העברה לארצות הברית

שלום שמי אריק אני בחור בן 24 לפני חתונה יש לי עבודה מסודרת ומשכורת בריאה אני רוצה לברר איך אני מצליח להשיג ויזת עסקים לארה"ב אם קיימת אפשרות כזו בכלל ואם כן איך אני עושה את זה אשמח לקבל תגובות תודה רבה

למה בדיוק את מתכוון?

כל ויזת תייר היא גם ויזת עסקים בה יכול להשתמש אדם שנוסע לארה"ב למספר ימים או שבועות למטרה עיסקית. האם לזה אתה מתכוון או שאתה מתכוון לויזה שתאפשר לך ולאישתך לעתיד להגר לארה"ב במטרה לפתוח שם עסק? אם אתה מתכוון לאפשרות השנייה תיאלץ לגייס כמליון דולר לפני שתגיש בקשה. האמריקאים ישושו לקבל משקיעים רציניים שיעסיקו אמריקאים. הם גם יודעים לעלות על אלו שמתשמשים בסוג זה של השקעה למטרה הגירה בלבד (קומבינה), לא שאני מאשים אותך בזה כמובן.

etrysker1

New member
אני נתכוון ל..

כן אני מתכוון לאפשרות השנייה שמעתי שיש איזה אפשרות לקבל ויזת עסקים בתנאי שאתה עוסק מורשה לפחות שנה ויש לך הון עצמי של 50000$ ואתה צריך להעסיק לפחות 3 אמריקאים. תשמע אח של אישתי גר בפלורידה כבר 8 שנים לא קיבל עדיין אזרחות למרות שנשוי לאמריקאית. היתה לא בעייה אם איזה לקוחה שהתלוננה עליו הוא ישב בכלה לילה אחד ומאז מעקבים לא את מתן האזרחות . הבחור יושב על המון כסף ועסקים מאוד גדולים המטרה היא להשתלב איתו בעסקיו השאלה בגדול היא איך עושים את זה ? איך מקבלים גרין כארד?

Boston Guy

New member
המספרים שלך לא נכונים - בכל אחד מהם חסר

לפחות אפס אחד. חמישים אלף דולר זה לא כסף... אפילו לפלורידה צריך לפחות חצי מליון + העסקת עשרה עובדים מקומיים.

etrysker1

New member
מכיר דרך אחרת

אז אוליי אתה מכיר דרך כלשהי להגיע לשם בצורה חוקית כמובן

1ללין

New member
זה כן אפשרי אך המספרים לא מדוייקים

אתה יכול להגיש בקשה לויזה שנקראת E וזו ויזת השקעה שתוקפה ל-5 שנים סכום ההשקעה המינימלי הוא 100Kדולר.אם אתה רוצה לברר יותר פרטים יש פורום אשרות בהנהלת עו"ד מומחה להגירה באתר ynet בהצלחה לך

למעלה