העברה לקלטת מהמחשב.

העברה לקלטת מהמחשב.

אז הסיפור הוא כך, בבית ספר שלי ערכתי שנה שעברה סרט והוא עדיין שם - מה שהם בטיפשותם לא עשו (המורים שלנו), הם לא לימדו אותנו להעביר לקלטת את מה שיש במחשב. סה"כ עד כמה שידוע לי זה צריך להיות תהליך פשוט שכולל בתוכו את התוכנה, את המצלמה הדיגיטלית וקלטת DV. אני בטוח שחלק מכם מכירים את השיטה ויסבירו כאן איך בדיוק עושים את זה - כך שאני אגיע לבית הספר אוכל לעשות זאת. ואם אפשר, גם להסביר את הופכים את זה מהקלטת DV לקלטת וידיאו. תודה גדולה מראש. שי :)

zeev

New member
העברה מהמחשב לקלטת

כדי להעביר מהמחשב לקלטת אתה צריך כרטיס שיש לו יציאה של A\V מהמחשב. ובצד שני חיבור לוידאו שלך. שמתחבר לINPUT של הוידאו. קיימים שני סוגים של חיבורים לוידאו INPUT שהם RCI והשני 21 פין. סך הכול זה לא קשה בכלל (רק בתנאי שיש לך במחשב יציאה נדרשת).

הכל נמצא - זה בבי"ס...

אני צריך הסבר, כי המורה העכשווי שלנו לא זוכר איך עושים את זה דרף פרימייר...

zeev

New member
חשבתי שאתה רוצה לעשות העברה בבית

אם כך, ברגע שיש לך את הפרוייקט בTIMELINE ז"א שאתה יכול לראות את המוצר המוגמר של העבודה שלך במסך בחלון PROGRAM, ואם כן מחברים את המחשב לוידאו(בוידאו בדרך כלל יש ערוץ\ים AV שהם הערוצים של מוניטור)- וידאו לטלביזיה ( גם בטבל" מעבירים לערוץ AV) מבדים שבמסך טל" רואים אותו הדבר מה שבמחשב ומכאן מקליטים עי"ד לחיצה במחשב בלחצן PLAY ובבוידאו בלחצן RECORD יותר מפורט אני לא יודע להסביר. בהצלחה.

zeev

New member
בקשר ל EXPORT

בעצם לעשות אקספורט זה טוב. אבל מתי? כשהסרט כבר מוכן ואתה רוצה לשמור אותו ולמחוק את כל המידה הקודם. כגון חומר גלם שדגמת. כדי להוריד את הסרט\קליפ לקלטת לא חייבים לעשות אקספורט. אחרי שנעשה אקספורט ומעלים את הסרט שוב ב TIMELINE הוא מופיע בתור קו אחד רציף.

למעלה