העברה לראש הדף

העברה לראש הדף

ירון - כשאתה מסביר את דבריךו חבר של כולם ו√ זה כמו רומן בהמשכים. טלנובלה נמתחים לדעת לאיזה כיוון אתה מושך. אתה מתחיל - בדעה , שבריקודי הזוגות יש לחוות במשותף, שני בני הזוג יחד. ואם לא - זה נייר לקמוס - למערכת יחסים קודמת בבית. אפילו במסעדה יש לשבת בצמידות , גם כשאחד מבני הזוג פולט שטויות, משתכר קמעא ומוציא גרפסים, למען הזוגיות והאהבה . אבל כשהתחתנו הוא היה שונה. אז האהבה פרחה. אבל עכשו..... בפרק האחרון של כתיבתך אתה ממליץ : "אפשר ואף בריא, שיום אחד בשבוע, יבלה כל אחד בנפרד ". (דברי יועצים מיקצועיים). מה דעת היועצים - אם שני בני הזוג באים יחד לאותו חוג , ויש בניהם הבדלים תהומיים, בקליטה, בטמפרמנט, במטרות ( למשל אחד - לעשות דיאטה והשני לכייף עם החברה, אחד מדייק בצעדים והשני כפיפניק) האם שחקן טניס טוב, שאוהב את אשתו מאוד , צריך לשחק עם אשתו המתחילה , בחוג טניס ? שאלות - שאני מחכה - לפרק הבא של כתיבתך. עד שאבין הבנה מוחלטת. אני כותב זאת - בבדיחות הדעת, עם הערכה רבה לפועלך בטיפוח הפורום. ולא לניגוח.

אני מניח שמדי פעם

אתה רואה אותי ואז אשמח להסביר לך מהי דעתי.נראה לי שכאן כבר מיצינו את העניין. ואני לפני הפקת העיתון החדש וצריך להצטמצם בהסברים

למעלה