העברה לרגל נסיעה

העברה לרגל נסיעה

שלום חברים, בבעלותי חברה שמספקת שירותי מחשב למשרדים וללקוחות פרטיים. מהם שרותים אלו? תחזוקת תוכנה וחומרה, קצת רשתות, הדרכה, ומכירת מחשבים וציוד הקפי. אני ממצה את מה שאני עושה בשתי מילים, מתן שרות. למה אני מספר לכם את כל זה? כי בעוד זמן קצר (שבועיים) אני עוזב ואני מחפש מישהו שייקח על עצמו את קהל הלקוחות שלי. הקהל הזה מספק לי הכנסה חודשית נאה וכמובן הוא גדל כל הזמן. מי אני מחפש? - מישהו מיומן מאוד(!!) עם המחשב (תוכנה וחומרה) - יצירתי, ראש פתוח - אחראי ביותר - נייד, אזור העבודה הוא בעיקר ת"א, אבל יש לקוחות גם קצת יותר רחוק. - והעיקר הוא שיהיה עם אוריינטציה שירותית חזקה, סבלני , מנומס ושיודע שהלקוח הוא העיקר. מה עוד? צריך להיות מסוגל להוציא חשבוניות ולהיות מאורגן על הקטע הבירוקרטי שבעניין. אם זה מעניין מה עושים? שולחים אלי קורות חיים לכתובת [email protected], וגם כדאי להוסיף כמה מילים, לא יזיק. ניתן להתרשם מהחברה באתר. אני מדגיש לא להתקשר אלי(!!!) אני אתקשר אל מי שישלח לי קו"ח. עלות העברת הלקוחות תידון בפגישה עם המועמדים. תודה על שהקדשתם לי מזמנכם, גיא

יש פה מובטלים?? כי זו למעשה

הצעת עבודה מעולה!! מה עוד אדם צריך? אני מציע כאן עבודה מכובדת, יכולת השתכרות בכבוד (ואף הרבה מעבר לזה) אז איך זה שאין פונים? למי התשובה? גיא

איזה סכום צריך?

במה צריך להשקיע? זה עסק עם השקעה מינימלית. כרטיסי ביקור? טלפון? אתה העסק, היכולות שלך, השרות שלך. אין משרד, אין הוצאות קבועות, אין כמעט השקעה. ועצם זה שכתוב "עלות תידון בפגישה" - ואם אני רוצה 100 ש"ח? זה כנראה עניין של גישה. גיא

TheReverend

New member
אולי אם היית נותן סדרי גודל של מחיר

היו יותר מתעניינים? לרכוש עסק עם מוניטין + קליאנטורה בד"כ עולה הרבה כסף(תקן אותי אם אני טועה). אם תרשום סדרי גודל אז לאנשים יהיה מושג אם הם יכולים לעמוד בהוצאה כזאת או לא.

נכון, זאת הצעת עבודה מעולה

והייתי קופץ עליה עם עם שלוש ידיים וארבע רגליים. אלא מאי ? אני תוכניתן, והידע שלי הוא בחומרה הוא בסיסי מבכדי שאוכל לתקן מחשבים, מעבר לבעייה של פתיחת תיקים במע"מ ומס הכנסה בזמן השביתה (בעיה שיש לה פתרונות כאילו ואחרים). [אני יודע מה זה דיסק, CPU, IDE, ומודם, ואם תפרק את הכבלים מהמחשב שלי אני אצליח לחבר אותם בחזרה נכון בקלות, אבל לא הרבה מעבר לזה.] צודק שזה נראה ממש מוזר שאין כאן אף אחד עם ידע בחומרה, או שיש ולא קופץ על ההזדמנות.

ramib6

New member
שלחתי לך קורות חיים למייל

צו איתי קשר רמי בוכניק 058370781

מתוך ידע אישי

גיא לא מכיר אותי, אבל אני מכיר את העבודה שלו. הבחור טיפל במחשבים של 2 קרובות משפחה שלי ועשה עבודה מעולה. הוא קיבל תשבוחות מ2 הקרובות (ותאמינו לי, שהמשפחה שלי יודעת לקטר על אנשי מקצוע, שהם שכרו את השירות שלהם). אני יודע שאכן יש לו קליינטים, ובהחלט ניתן להתפרנס בצורה מצוינת מהעסק. אני מעריך, שהעבודה לא מתאימה לכל אחד (לי למשל יש ידע מאד מוגבל בתחום הזה, ובנוסף אני כבר לא מובטל) אבל קשה לי להאמין, שאין כאן אנשים עם ידע מתאים. יותר נראה לי, שאנשים לא מאמינים למסר, שגיא פירסם. בכל מקרה, במידה ויש כאן אנשים עם ידע מתאים, אני ממליץ לנסות לשלוח לגיא קורות חיים.

למעלה