העברה מאנלוגי לדיגיטלי

vdani10

New member
העברה מאנלוגי לדיגיטלי

שלום, ברצוני להעביר חומר ממצלמה או וידאו אנלוגי למצלמת וידאו דיגיטלית- במצלמת הוידאו הדיגיטלית קיימת כניסה לאנלוגי, תודה.

Dafi the Mighty

New member
אתה צריך כבל לכניסה האנלוגית במצלמה

הדיגיטלית. אני לא יודעת איזה כבל זה, אצלי יש נקודה אחת ואח"כ מתפצל כרגיל לשלוש: אדום, צהוב ושחור (או לבן במקום השחור). פשוט צריך להכניס אותם ליציאות של הוידאו, לפי הצבעים.

vdani10

New member
יש לי כבל....

שלום. יש לי כבל עם צד אחד שתי יציאות - צהוב ואדום ובצד השני חיבור קטן - למה שלוש יציאות. תודה.

beni10

New member
היציאה ה-3 היא יציאה שנותנת סטריאו

אני לא ממש מתמצא, אך מניסיון קצר שיש לי בנושא, אני יודע משהו: היום החברות מספקות כבל שבצידו האחד נכנס למצלמה ליציאת AV ובצידו השני - 3 "בננות" שנכנסות לוידאו-טייפ: שתיים, האדומה והלבנה, לאודיו (צליל) ואחת, הצהובה - לוידאו (תמונה). בחלק ממכשירי הוידאו-טייפ,יש רק רק 2 כניסות: אחת לוידאו, ואחת לאודיו. במקרה זה, נקבל צליל מונו ולא סטריאו. אם זה המקרה שלך, ואני מבין שלא, יש גם רכיב פשוט שמאחד את שתי בננות האודיו ל"בננה" אחת. בהצלחה בני

vdani10

New member
בהמשך לתשובתך...

שלום. בהמשך לתשובתך- אני מודה לך תשובה מפורטת- תודה. daniel.

videokid

New member
כבל.

כדי לחסוך במקום ע"ג המצלמה סוני עשו מין חיבור שדומה לאוזניות חיבור מצחיק כזה וממש דפוק לדעתי. בכל מקרה הצהוב - VIDEO הלבן - AUDIO LEFT האדום - AUDIO RIGHT הלבן והאדום זה סאונד בסטריאו, אם אתה מקליט לוידאו עם 2 חיבורים ולא 3 (מונו) תשתמש בצהוב ובלבן. את האדום תשאיר לא מחובר. אגב, אל תאבדו את הכבל הזה...!!! בסוני הוא עולה 350 שקל!

cRaZyFuNk

New member
טוב, לא הגזמנו!!!

דבר ראשון לדעתי כבל עם שמצידו האחד יש חיבור RF (כמו של אוזניות) ומצידו השני יש פיצול לVIDEO וסטריאו זה אחלה רעיון שחוסך מקום ולא פוגם באיכות. לי אגב הכבל ניפגע בתקרית מצערת וקניתי אחד אחר בחנות אלקטרוניקה ב-30 שקלים. חוצמזה זה לא רק בשימוש SONY אלה למשל הCANON XM1 שלי מוציאה אנלוגי באותה השיטה.

למעלה