העברה מוידאו למחשב...

Snapple

New member
העברה מוידאו למחשב...

מישהו יכול להסביר לי איך מעבירים סרט שצילמתי ממצלמת וידאו או ממכשיר ודיאו למחשב? תודה מראש,

Snapple

New member
אני לא יודעת אם יש לי או אין לי...

איך בודקים? ואיך רוכשים אחד כזה?

oshri121

New member
מצטרפת לשאלה,נגיד

שיש לי כרטיס וידיאו מה עושים? וגם כן אם אין לי מה אני עושה? נורא נורא חשוב ,המשך יום טוב ביי!

berko666

New member
אוקיי

אם יש לך את פשוט דואגת שיהיו מותקנים לך דרייברים מתאימים ולתוכנה שיודעת לעשות capture

Snapple

New member
השאלה היא איך אני יודעת?

ומה הם הדרייברים המתאימים? אני ממש לא מבינה בקטע הזה אז סליחה על הבורות...

preacher

New member
קליק ימני על הדסקטופ

תבחרי properties תעברי ללשונית הימנית - settings תלחצי על כפתור advanced בין כל הלשוניות בחלון שיפתח לך צריך להיות שם הכרטיס שלך, בטח משהו עם מספרים ואותיות. תעתיקי אותו ותכתבי אותו כאן, ונגיד לך אם יש לך כרטיס מתאים. בנוסף, איזו מצלמת וידאו יש לך? תבדקי מה כתוב על אחת הקסטות - Hi8 או DV.

Snapple

New member
אוקיי...

בהגדרות כתוב: 3dfx Voodoo3... אני מקווה שלזה התכוונת... ובקשר לווידאו הוא יחסית ישן אבל אני לוקחת מחברה שלי אחד יותר חדש של sony... על הקסטות לא רשום מה שאמרת לי... יש לי שני סוגים על אחד רשום HS60 ועל השני רשום Video 8... תודה רבה על העזרה...

MaSTeRLou

New member
ידוע לך במקרה באיזה Voodoo3 מדובר?

כי ישנם שלושה תתי-דגם: 2500, 3000, 3500 2500 לא מגיע עם שום יציאה פרט לVGA 3000 מגיע עם TV-Out בד"כ, אבל זה לא יעזור לך, כי צריכה כניסה 3500 מגיע עם גם עם כניסה וגם עם יציאת וידאו, ולכן הוא עלול לספק את צרכיך. למה עלול? כי האיכות לכידה שלו "לא משהו" בלשון המעטה לדעתי כדאי לך לחפש כרטיס אנלוג זול, ולא להסתבך עם האיכויות הצולעות שמציע הכרטיס, אם בכלל יש לך את הדגם הזה.

berko666

New member
שטויות!

הוא מחפש וידאו אין לא אווט! לך כפתור ימני על האיקון של המחשב שלי ואז ללך לחומר ואז למנהל ההתקנים! שם יהיה לך בהתקני קול וידאו ומשחק תרשום כל מה ששם אני כבר יראה מה זה הכרטיס וידאו אין שלך אם יש לך

Snapple

New member
הנה...

זה מה שכתוב: Creative SB Live! Value REALmagic Hollywood Plus לא נראה לי שיש לי וידאו לפחות לא בדבר השני אבל אולי הראשון?.... אגב איפה אני קונה כרטיס וידאו ומה המחיר לאחד נורמלי?

berko666

New member
אוקיי כנס

אז אין לך כרטיס וידאו אין כרטיס כזה אתה יכול להשיג כל עוד יש לו כניסה של rca למחשב (אתה יכול גם כניסות אחרות אבל השאלה אם יש לך כוח להתעסק בבננות וכל החרא הזה) בכל מיקרה לי יש את הfly video האיכות שלו פסדר בישביל הצרכים שלי הוא עובד יופי! השאלה לאיזה רמה את רוצה להגיע ומה התקציב שלך

Snapple

New member
אני לא מחפשת משהו ברמה גבוהה...

פשוט שיראו בזה נורמלי... אני לא יודעת כמה דברים כאלה עולים ככה שאין לי ממש תקציב... אני פשוט רוצה לערוך סרט שעשיתי ולהוסיף לו אפקטים, סאונד ואז להחזיר את זה לוידאו...זה אפשרי?

SCaToPHaG

New member
fly video זה זוועה

חתיכת החומרה הכי גרועה שיוצאה אי פעם. אם מדברים על כרטיסים אנלוגיים פשוטים בתקציב נמוך יש את הpctv-ים של פינאקל, והכרטיסים של האופפאוז' גם טובים. (בכל חנות יש היום את אלה של Aver והם גם סבירים)

berko666

New member
אולי אבל את הצרכים שלי זה מספק

גם אין לי כסף להשקיע אני ל עובד אני כולה בן 14

למעלה