העברות בלאומית לשבוע 4-11/6

HBSFC1

New member
העברות בלאומית לשבוע 4-11/6 ../images/Emo41.gif

נא לשרשר את כאן את ההעברות וההחתמול בליגה הלאומית...

דארקו

New member
העברה טרייה../images/Emo26.gif

הבלם המצטיין של הפועל עכו, איציק כהן, עבר לעירוני קריית שמונה.

דארקו

New member
אהה ושרון עמר סיכם אצלנו

שרון עמרר, בלם/קשר בעונה שעברה בעירוני ק"ש, סיכם לעונה בהפועל ב"ש!

דארקו

New member
שוקר נגר החתמה טובההה

מגן שמאלי מנוסה שיכול להיות מצויןןןןןן ללאומית!!! בונפלד קשה לדעת באיזה יכולת הוא מגיע לשחק אחרי הפציה. בכל מקרה הייתי גם מעלה את דיא אבו עאיידה מהנוער אחלה מגן שבעולם.. אתם לא מכירים אבל הוא שחקן טוב מאוד

HBSFC1

New member
מסכים איתך לגבי נגר.. ואבועיידה מגן

ימני ולא שמאלי, אבל בהחלט שחקן מצויין. אם הוא יעלה השנה להתחרות יחד עם אילוז, נוכל להרוויח שחקן ברמה גבוהה.

דארקו

New member
יש רק בעיה אחת... לנדאו עיור להתקפה

שמתם לב.. כפיר אדרי, בונפלד, עמר, צרפתי, אליהו.. כולם שחקני קישור!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומכאן עולה שאלת מיליון ה$- מי יכניס את הגולים? בונפלד? אסי רחמים?

דארקו

New member
אחי נצרת ממשיכה להתחזק../images/Emo26.gif

קובי שאלו, השוער המצויין של הפועל חיפה בעונה שעברה, שהיה מועמד גם למכבי הרצליה וגם להפועל כפר סבא, חתם לפני דקות אחדות במכבי אחי נצרת.

henry987

New member
מתאים לי שוקי נגר עם הגולים שלו

מנסה להרים ויוצאת לו בעיטה והוא עוד מבקיע. חחח אני לא אשכח תשערים שלו נגד מכבי חיפה.

RED OR DEAD BS

New member
לא מת כל כך על שוקי נגר

שחקן אפור שאף פעם לא יצא מהבינוניות שלו, יתכן שלליגה הלאומית הוא מתאים אבל אני מעדיף על פניו לעלות עם שחקן מהנוער וכך להרוויח שחקן לשנים הבאות, אבל כרגיל בהפועל באר שבע חושבים רק על החודש הבא ולא יותר. ד"א, איך מחתימם שחקנים כאשר עדיין חייבים משכורות לשחקנים בקבוצה?

HBSFC1

New member
דודו אברהם חתם במכבי אחי נצרת

אחי נצרת נותנת אותותיה לעבר המסר שהיא נותנת לשאר הקבוצות בליגה. היום חתם בקבוצה דודו אברהם, קשר הפועל חיפה בעונה שעברה.

דארקו

New member
רן קדוש חתם בהפועל רעננה

לאור עזיבתו של השוער הפועל רעננה לעירוני ק"ש, החתימה הפועל רעננה את שוער עירוני ראשל"צ, רן קדוש, לעונה אחת.

HBSFC1

New member
רכש ראשון העונה להפועל אשקלון--->

שחקני הפועל ירושלים לשעבר, רם סטי וסלמן עמר, חתמו היום בהפועל אשקלון וירחיבו את המושבה הירושלמית באשקלון.

Lior Sarosi

New member
איזה רכש אשקלון עשו....

פייייייייייי בעיקר עמר סלמן מגןטוב אם בעיטות טובות איך הייתי רוצה ליראות אותו בקבוצה פייי

דארקו

New member
מה אתה מחזיק מסלמן

שחקן יחסית אפורררר ביותר!!! אביתר אילוז או ציציאן הרבה יותר טובים ממנו.

henry987

New member
אם הזכרת את אביתר אילוז

מישהו יודע מה קורה איתו? הוא אמור לחזור לקראת העונה הבאה?

דארקו

New member
כן. הוא אמור לסגור כשיחזור מחו"ל

בינתיים הוא עדיין בחופשה ככה שהעניינים איתו בינתיים מוקפאים. אני בטוח ב-100% שהוא ישחק פה מהסיבה הפשוטה שהוא הציג יכולת גרועה במדי פתח תקווה, ואף קבוצה בליגת העל לא תיקח אותו- מה שמביא הליגה הלאומית זוהי האופצייה היחידה שלו, ואם כבר ליגה לאומית אז רק הפועל ב"ש.

למעלה