העברית...

סליידר

New member
העברית...

היה כבר טופיק על זה אבל השאלה הזאת לא הייתה... כי אין מצב שאני יקנה אייפוד אם אני לא יודע בוודאות שבעתיד יהיה עברית. רוב השירים שלי בעברית, אני לא מתכוון לתרגם כמות עצומה של שירים לשפה אחרת. אז בקיצור, מתי אמור להגיע עברית לאייפוד, ויותר חשוב - איך. זה יהיה עידכון שמורידים מהאינטרנט או שזה בא ככה בילט-אין באייפוד שיהיה אפשר לקנות רק בישראל?

Subway0

New member
שמועות.

כרגע ישנם שמועות שעד סוף השנה יהיה עברית באייפוד, לדעתי הכל שטויות ולא צריך להסתמך על זה כי בעצם שום דבר אינו בידיים של הצד הישראלי (החברה שמשווקת את אייפוד בישראל) וכפי שאני שמתי לב חברת אפל לא שיחררה עדכונים לוקלים או עדכונים מיוחדים במינם למידנות אחרות, כמו למשל יוון או מדינות ערב, בכל הקשור לתמיכה בשפות שלהן. ביום ראשון אני הולך אחת ולתמיד לעשות כמה טלפונים ולברר באמת מה הסיפור עם האייפוד והעברית אני מקווה שתוכל להמתין עד אז.

שי , אם אתה הולך יום א' להתקשר לידע

אז ספר להם על הפורום שלנו שידעו את הפונציאל וכדאי להם להיכנס לכאן לא רק בגלל העברית אלא לגבי שאלות נוספות של האיפוד בארץ

סליידר

New member
תודה רבה!

Subway0

New member
התשובה של ידע

שוב שלום אני מניחה ששאלתך מתייחסת לאיי-פוד בלבד, ולכן צריך להבהיר שהשפות באיי-פוד אינן כתובות ביוניקוד. לגבי עברית, הנושא הוא באחריותה הבלעדית של אפל, כמו כל דבר אחר הקשור בשפות במוצרים של אפל, החל ממערכת ההפעלה, עבור לתוכנות השונות ולמכשירים אחרים. ידע מבצעת בדיקות ומדווחת על באגים במידה ויש. בנוסף לכל האמור, אנחנו אומרים לאפל מה צריך לשפר ואיך אנחנו רוצים שהוא ישתפר, לחלק מהדרישות שלנו אפל נענית בחיוב ולחלקן בשלילה. שוב, ידע לא מפתחת עברית לשום מוצר של אפל אלא רק את המנשקים בעברית. המצב נכון לרוב המדינות בעולם שגם להן אין מפתחים היושבים באפל ומוודאים שהשפה שלהן מפותחת כיאות. לגבי לוחות זמנים - גם אם היו לוחות זמנים לא יכולתי לענות לך על שאלה זו היות ואני חתומה על מסמך סודיות יום טוב סיגלית

סליידר

New member
היא לא עזרה כל כך...

אבל תודה בכל מקרה
משהו שלא הבנתי - מה זה מנשקים (" ידע לא מפתחת עברית לשום מוצר של אפל אלא רק את המנשקים בעברית")?

תשובה שעניתי בפורום אורט לגבי

העברית שתשובתה של סיגלית בנושא אומר שבשפה פשוטה הואשנקנה איפוד גם אם אין תמיכה בעברית כרגע ונצביע ברגלים כבעלי איפוד ישראלים זה מה שאני קורא בין השורות במכתבה של סיגלית וגם משיחתה איתי נקנה איפוד ונראה לאפל שיש משתמשים בישראל שקונים איפוד לכן יש לאפל סיבה לתמיכה עברית באיפוד אני חושב שהצבעה הפוכה ברגלים שהימנעות מקנית איפוד היא בדיוק ההייפך רק מראה שלא רוצים לקנות איפוד ותודו שאיפוד בלי עברית זה לא דבר נורא כמו mac os בלי עברית וככה זה נראה באפל שלא קונים איפוד בגלל סיבות אחרות לא עברית חסרה...

שיאנה

New member
סליידר

אם רוב המוזיקה שלך היא על דיסקים אז כדאי שתדע שלהרבה דיסקים יש כבר תירגום איפשהו באינטרנט או מוטבע בדיסק עצמו (אני לא בטוחה לגבי זה) וה-iTunes מוצא את התירגום ומציעה לך בחירה בין עברית ואנגלית ואז אתה לא צריך לעשות את התרגום של זה לבד.

סליידר

New member
אני יודע,

יש לי המון שירים, שכבר תורגמו לעברית מ freedb (משהו כמו cddb). אבל בכל זאת, יש הרבה דברים בודדים, ויש אלבומים בלי תרגום באנגלית. וגם אם היה לכולם, עדיין לא הייתי רוצה ככה, אני רוצה עברית נטו.

למעלה