מה המותג של מערכת המולטימדיה?זו הודעה שרשמתי גם בפורום רכב אך לא נעניתי עד כה. ניסיתי להעביר אנשי קשר מהנייד שלי סמסונג j7 prime גלקסי לרכב חדש שרכשתי סוזוקי קרוס אובר. הועברו רק 19 מתוך 300. גם בסוכנות ניסו . מה הסיבה? ברכב הקודם גם סוזוקי לא הייתה בעייה כזו. תודה חברים.
לא ידעתי שאפשר להעביר, כל המספרים אצלי ברכב לא מזוהים.זו הודעה שרשמתי גם בפורום רכב אך לא נעניתי עד כה. ניסיתי להעביר אנשי קשר מהנייד שלי סמסונג j7 prime גלקסי לרכב חדש שרכשתי סוזוקי קרוס אובר. הועברו רק 19 מתוך 300. גם בסוכנות ניסו . מה הסיבה? ברכב הקודם גם סוזוקי לא הייתה בעייה כזו. תודה חברים.
נשמע לא אמיןמערכת המולטימדיה הותקנה ע"י שייקה מערכות ברכב שלי. הנייד שלי הוא אנדרואיד. לא יודע מה זה סלוט ל-SIM. סליחה על הבורות.
שוחחתי היום עם שירות הלקוחות והתברר כנראה שהבלוטוס שלי בנייד אינו מתאים למולטימדיה ברכב . הציעו במידה ולא אקנה נייד חדש בזמן הקרוב שאגש לסוכנות הרכב וינסו לסדר לי את הבעייה. או לחלופין לקנות נייד חדש התואם לרכב. הנייד שלי של סמסונג J7 במצב טוב (3 שנים על הכביש) ומספיק לצרכי. הציעו גם לגשת לחנות סלולר ממנה קניתי את הנייד ולשאול מה דעתם. אולי ניתן לשדרג את הנייד מה שלא כל כך נראה לי. תודה.
מנצלשת....נשמע לא אמין
בJ7 PRIME 2 הBT עדיין נחשב גם היום עדכני לגמרי
Bluetooth 4.1, A2DP, LE
הבעיה לא בטלפון
-----------------------------------------------------------------
יש לך בטלפון אנדרואיד AUTO?
אם לא, תתקין אותו בטלפון שלך, זה יכול לעזור לך מאוד בסינכרון אנשי הקשר עם מערכת המולטימדיה W & T של שייקה מערכות דרך הBT
Android Auto - אפליקציות ב-Google Play
מפות בקרה, מדיה והודעות, עם Google Assistant בזמן הנסיעהplay.google.com
זאת אפליקציה בסיסית בכדי לתקשר בין נייד למערכת מולטימדיהמנצלשת....
סובארו XV (שנתיים וחצי) וטלפון סמסונג J7 2016 או 2017.
כאשר רכשנו את הרכב, אמר אחד המוכרים שניתן להתקין תוכנה שתראה את אפליקציית הוויז על מסך המולטימדיה.
בן זוגי (עם טלפון ישן יותר סוני xperia z3) התקין את התוכנה, אך אי אפשר היה לסנכרן אותה עם הוויז.
השאלה שלי האם האפליקציה שהצעת כאן (לפתרון בעיה שונה) תוכל לעזור לי עם הוויז.
או שאולי ידוע לך על אפליקציה אחרת.
אני לא זוכרת מה היתה האפליקציה, כי מחקתי אותה אצלי.
תודה!
רעיה
תודה! אנסה ואדווח, ייקח קצת זמן....זאת אפליקציה בסיסית בכדי לתקשר בין נייד למערכת מולטימדיה
אנדרואיד AUTO
שימוש ב-Waze ב-Android Auto - Waze עזרה
Android Auto מציג את Waze במסך הרכב כדי שתוכלו להתמקד בנהיגה. כדי לקבל מידע נוסף על התאימות של הרכב ל-Android Auto במסך הרכב, יש לפנות ליצרן הרכב. הערה: אנחנו מsupport.google.comHow to Use Waze in Android Auto
How to use Waze for Android Auto, including how to set up navigation, report incidents, and use voice commands and Google Assistant to control the app.www.lifewire.com
בטלפוןתודה! אנסה ואדווח, ייקח קצת זמן....
ואם אני מבינה נכון - שלב ראשון עלי להתקין את Android Auto.
"
- מקישים על הסמל של מרכז האפליקציות
ובוחרים באפשרות "Waze"." - בטלפון באפליקציה או במסך הרכב?
בבקשה בקשר לBTהבהרה: ניתן לאחסן במולטימדיה ברכב 12-14 אנשי קשר (בערך) בחיוג מקוצר בלבד. לא ניתן לאחסן את כל השאר . הנייד שלי ניקנה ב-יולי 2018 וכנראה הבלוטוס לא מתקשר עם המולטימדיה.
הוצע לי ע"י שירות הלקוחות לנסות לאחסן אנשי קשר מסלולארי אחר ולוודא שאכן הבעייה היא בסלולארי שלי. הדגם שלי הוא סמסונג גלקסי J7 Prime.
איך אדע מאיזו סידרה הבלוטוס בסלולארי שלי? תודה חברים.
תעדכן את הטלפון לאנדרואיד 9בדקתי בסלולארי שלי . נמצא בו אנדרואיד גירסה 8.1. כנראה שיש צורך לפחות בגירסה 9 כדי להעביר את אנשי הקשר למולטימדיה באוטו. ? לא יודע איזה בלוטוס נמצא במכשיר שלי.
בנייד שלי לא ניתן לשדרג לגירסה 9. נעשה עידכון לאחרונה ולא שודרג ל גירסה 9 אלא נשאר ב- 8.1.. מכיוון שאני לא כך מתמצא בנושא אבקש עזרה כדי להיכנס לאתר שציינת ואולי נצליח. אעדכן . תודה.תעדכן את הטלפון לאנדרואיד 9
הטלפון שלך תומך בBT 4.1
תעשה מה שכתוב פה
ותנסה לסנכרן שוב את אנשי הקשר עם המולטימדיהפתרון בעיות Bluetooth - Android עזרה
אם אם אינכם מצליחים לחבר את המכונית או אביזר Bluetooth לטלפון, יש לנסות את השלבים שבהמשך. חשוב: במכשיר מותקנת גרסת Android בהתsupport.google.com
זה אמור להצליח גם עם אנדרואיד 8.1, חשבתי שסמסונג עדכנו כבר את הטלפון שלך ל9, מסתבר שלא, לא כזה נוראבנייד שלי לא ניתן לשדרג לגירסה 9. נעשה עידכון לאחרונה ולא שודרג ל גירסה 9 אלא נשאר ב- 8.1.. מכיוון שאני לא כך מתמצא בנושא אבקש עזרה כדי להיכנס לאתר שציינת ואולי נצליח. אעדכן . תודה.
זה אמור להצליח גם עם אנדרואיד 8.1, חשבתי שסמסונג עדכנו כבר את הטלפון שלך ל9, מסתבר שלא, לא כזה נורא
ניתן העביר אנשי קשר באמצעות כבל usb?זה אמור להצליח גם עם אנדרואיד 8.1, חשבתי שסמסונג עדכנו כבר את הטלפון שלך ל9, מסתבר שלא, לא כזה נורא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.