העברת אנשי קשר מהנייד לרכב חדש

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
זו הודעה שרשמתי גם בפורום רכב אך לא נעניתי עד כה. ניסיתי להעביר אנשי קשר מהנייד שלי סמסונג j7 prime גלקסי לרכב חדש שרכשתי סוזוקי קרוס אובר. הועברו רק 19 מתוך 300. גם בסוכנות ניסו . מה הסיבה? ברכב הקודם גם סוזוקי לא הייתה בעייה כזו. תודה חברים.

לוייםLEVIM

Well-known member
זו הודעה שרשמתי גם בפורום רכב אך לא נעניתי עד כה. ניסיתי להעביר אנשי קשר מהנייד שלי סמסונג j7 prime גלקסי לרכב חדש שרכשתי סוזוקי קרוס אובר. הועברו רק 19 מתוך 300. גם בסוכנות ניסו . מה הסיבה? ברכב הקודם גם סוזוקי לא הייתה בעייה כזו. תודה חברים.
מה המותג של מערכת המולטימדיה?
אנדרואיד או IOS?
האם יש לו סלוט לSIM?

לא ידעתי שאפשר להעביר, כל המספרים אצלי ברכב לא מזוהים.
איך מעבירים?

1030

Member
מערכת המולטימדיה הותקנה ע"י שייקה מערכות ברכב שלי. הנייד שלי הוא אנדרואיד. לא יודע מה זה סלוט ל-SIM. סליחה על הבורות.
שוחחתי היום עם שירות הלקוחות והתברר כנראה שהבלוטוס שלי בנייד אינו מתאים למולטימדיה ברכב . הציעו במידה ולא אקנה נייד חדש בזמן הקרוב שאגש לסוכנות הרכב וינסו לסדר לי את הבעייה. או לחלופין לקנות נייד חדש התואם לרכב. הנייד שלי של סמסונג J7 במצב טוב (3 שנים על הכביש) ומספיק לצרכי. הציעו גם לגשת לחנות סלולר ממנה קניתי את הנייד ולשאול מה דעתם. אולי ניתן לשדרג את הנייד מה שלא כל כך נראה לי. תודה.

לוייםLEVIM

Well-known member
מערכת המולטימדיה הותקנה ע"י שייקה מערכות ברכב שלי. הנייד שלי הוא אנדרואיד. לא יודע מה זה סלוט ל-SIM. סליחה על הבורות.
שוחחתי היום עם שירות הלקוחות והתברר כנראה שהבלוטוס שלי בנייד אינו מתאים למולטימדיה ברכב . הציעו במידה ולא אקנה נייד חדש בזמן הקרוב שאגש לסוכנות הרכב וינסו לסדר לי את הבעייה. או לחלופין לקנות נייד חדש התואם לרכב. הנייד שלי של סמסונג J7 במצב טוב (3 שנים על הכביש) ומספיק לצרכי. הציעו גם לגשת לחנות סלולר ממנה קניתי את הנייד ולשאול מה דעתם. אולי ניתן לשדרג את הנייד מה שלא כל כך נראה לי. תודה.
נשמע לא אמין
בJ7 PRIME 2 הBT עדיין נחשב גם היום עדכני לגמרי
Bluetooth 4.1, A2DP, LE
הבעיה לא בטלפון
-----------------------------------------------------------------
יש לך בטלפון אנדרואיד AUTO?
אם לא, תתקין אותו בטלפון שלך, זה יכול לעזור לך מאוד בסינכרון אנשי הקשר עם מערכת המולטימדיה W & T של שייקה מערכות דרך הBT

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
נשמע לא אמין
בJ7 PRIME 2 הBT עדיין נחשב גם היום עדכני לגמרי
Bluetooth 4.1, A2DP, LE
הבעיה לא בטלפון
-----------------------------------------------------------------
יש לך בטלפון אנדרואיד AUTO?
אם לא, תתקין אותו בטלפון שלך, זה יכול לעזור לך מאוד בסינכרון אנשי הקשר עם מערכת המולטימדיה W & T של שייקה מערכות דרך הBT
מנצלשת....
סובארו XV (שנתיים וחצי) וטלפון סמסונג J7 2016 או 2017.
כאשר רכשנו את הרכב, אמר אחד המוכרים שניתן להתקין תוכנה שתראה את אפליקציית הוויז על מסך המולטימדיה.
בן זוגי (עם טלפון ישן יותר סוני xperia z3) התקין את התוכנה, אך אי אפשר היה לסנכרן אותה עם הוויז.
השאלה שלי האם האפליקציה שהצעת כאן (לפתרון בעיה שונה) תוכל לעזור לי עם הוויז.
או שאולי ידוע לך על אפליקציה אחרת.
אני לא זוכרת מה היתה האפליקציה, כי מחקתי אותה אצלי.
תודה!
רעיה

לוייםLEVIM

Well-known member
מנצלשת....
סובארו XV (שנתיים וחצי) וטלפון סמסונג J7 2016 או 2017.
כאשר רכשנו את הרכב, אמר אחד המוכרים שניתן להתקין תוכנה שתראה את אפליקציית הוויז על מסך המולטימדיה.
בן זוגי (עם טלפון ישן יותר סוני xperia z3) התקין את התוכנה, אך אי אפשר היה לסנכרן אותה עם הוויז.
השאלה שלי האם האפליקציה שהצעת כאן (לפתרון בעיה שונה) תוכל לעזור לי עם הוויז.
או שאולי ידוע לך על אפליקציה אחרת.
אני לא זוכרת מה היתה האפליקציה, כי מחקתי אותה אצלי.
תודה!
רעיה
זאת אפליקציה בסיסית בכדי לתקשר בין נייד למערכת מולטימדיה
אנדרואיד AUTO

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
זאת אפליקציה בסיסית בכדי לתקשר בין נייד למערכת מולטימדיה
אנדרואיד AUTO
תודה! אנסה ואדווח, ייקח קצת זמן....
ואם אני מבינה נכון - שלב ראשון עלי להתקין את Android Auto.
"
  1. מקישים על הסמל של מרכז האפליקציות
    App Launcher
    ובוחרים באפשרות "Waze"." - בטלפון באפליקציה או במסך הרכב?

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה! אנסה ואדווח, ייקח קצת זמן....
ואם אני מבינה נכון - שלב ראשון עלי להתקין את Android Auto.
"
  1. מקישים על הסמל של מרכז האפליקציות
    App Launcher
    ובוחרים באפשרות "Waze"." - בטלפון באפליקציה או במסך הרכב?
בטלפון
ראשית להתקין בטלפון אנדרואיד AUTO

נערך לאחרונה ב:

1030

Member
הבהרה: ניתן לאחסן במולטימדיה ברכב 12-14 אנשי קשר (בערך) בחיוג מקוצר בלבד. לא ניתן לאחסן את כל השאר . הנייד שלי ניקנה ב-יולי 2018 וכנראה הבלוטוס לא מתקשר עם המולטימדיה.
הוצע לי ע"י שירות הלקוחות לנסות לאחסן אנשי קשר מסלולארי אחר ולוודא שאכן הבעייה היא בסלולארי שלי. הדגם שלי הוא סמסונג גלקסי J7 Prime.
איך אדע מאיזו סידרה הבלוטוס בסלולארי שלי? תודה חברים.

לוייםLEVIM

Well-known member
הבהרה: ניתן לאחסן במולטימדיה ברכב 12-14 אנשי קשר (בערך) בחיוג מקוצר בלבד. לא ניתן לאחסן את כל השאר . הנייד שלי ניקנה ב-יולי 2018 וכנראה הבלוטוס לא מתקשר עם המולטימדיה.
הוצע לי ע"י שירות הלקוחות לנסות לאחסן אנשי קשר מסלולארי אחר ולוודא שאכן הבעייה היא בסלולארי שלי. הדגם שלי הוא סמסונג גלקסי J7 Prime.
איך אדע מאיזו סידרה הבלוטוס בסלולארי שלי? תודה חברים.
בבקשה בקשר לBT
אתה סותר את עצמך
מצד אחד אתה רושם שהצלחת להעביר 19 אנשי קשר מתוך 300 מהטלפון דרך הBT למערכת המולטימדיה
מצד שני אתה טוען או נטען שאת שאר אנשי הקשר אתה לא מצליח להעביר בגלל גרסת הBT בטלפון
הBT בטלפון מסתנכרן עם המולטימדיה כן או לא? רק חלקית?
לפחות תרשום איזו גירסת BT יש במערכת המולטימדיה
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) המכשיר שלך צריך להיות מעודכן לאנדרואיד 9
2) PBAP 1.2 זה התקן שמעביר אנשי קשר מטלפון עם BT 4.1 למולטימדיה עם BT 5.0
אם הכל תקין עד עכשיו תבצע מה שרשום פה

נערך לאחרונה ב:

1030

Member
הטלפון מסתכרן חלקית עם המולטימדיה. מעביר 19 אנשי קשר מתוך כ-300. איך אבדוק איזו גירסת BT יש במולטימדיה? איפה רשום? איך ניתן לבדוק איזה אנדרואיד יש בטלפון שלי? כל השאר תקין. ניתן לקבל שיחות , הרדיו עובד וגם ניתן להתקשר לאנשי קשר (כ-14) בחיוג מקוצר . בשיחה עם מוקד השירות של שייקה אביזרים מתברר שכנראה הבלוטוס בטלפון שלי לא מסוגל להעביר את כל אנשי הקשר. מקווה שהבהרתי את המצב. שוב סליחה על הידע המועט שלי.

1030

Member
בדקתי בסלולארי שלי . נמצא בו אנדרואיד גירסה 8.1. כנראה שיש צורך לפחות בגירסה 9 כדי להעביר את אנשי הקשר למולטימדיה באוטו. ? לא יודע איזה בלוטוס נמצא במכשיר שלי.

לוייםLEVIM

Well-known member
בדקתי בסלולארי שלי . נמצא בו אנדרואיד גירסה 8.1. כנראה שיש צורך לפחות בגירסה 9 כדי להעביר את אנשי הקשר למולטימדיה באוטו. ? לא יודע איזה בלוטוס נמצא במכשיר שלי.
תעדכן את הטלפון לאנדרואיד 9
הטלפון שלך תומך בBT 4.1
תעשה מה שכתוב פה
ותנסה לסנכרן שוב את אנשי הקשר עם המולטימדיה

1030

Member
תעדכן את הטלפון לאנדרואיד 9
הטלפון שלך תומך בBT 4.1
תעשה מה שכתוב פה
ותנסה לסנכרן שוב את אנשי הקשר עם המולטימדיה
בנייד שלי לא ניתן לשדרג לגירסה 9. נעשה עידכון לאחרונה ולא שודרג ל גירסה 9 אלא נשאר ב- 8.1.. מכיוון שאני לא כך מתמצא בנושא אבקש עזרה כדי להיכנס לאתר שציינת ואולי נצליח. אעדכן . תודה.

לוייםLEVIM

Well-known member
בנייד שלי לא ניתן לשדרג לגירסה 9. נעשה עידכון לאחרונה ולא שודרג ל גירסה 9 אלא נשאר ב- 8.1.. מכיוון שאני לא כך מתמצא בנושא אבקש עזרה כדי להיכנס לאתר שציינת ואולי נצליח. אעדכן . תודה.
זה אמור להצליח גם עם אנדרואיד 8.1, חשבתי שסמסונג עדכנו כבר את הטלפון שלך ל9, מסתבר שלא, לא כזה נורא

1030

Member
זה אמור להצליח גם עם אנדרואיד 8.1, חשבתי שסמסונג עדכנו כבר את הטלפון שלך ל9, מסתבר שלא, לא כזה נורא
ניתן העביר אנשי קשר באמצעות כבל usb?

em28

Well-known member
לא ברור לי הצורך "להעביר" את אנשי הקשר לטאבלט - ישנם בסלולרי, זה מספיק!
ה-J7 אמנם ענתיקה אבל ה-BT שלו בסדר גמור - אם כבר יש חשוד הרי זהו הטאבלט המתקרא בלעז מולטימדיה.
כבר נתקלתי בהתקנות מקומיות של טאבלטים סינים המריצים אנדרואיד 4 שלא מסתדרים עם שמות בעלי מילה אחת כמו אמא או סבא.

למעלה