בריבוע שציינת יש את הכל מלבד אנשי הקשר למרות שחשבון גוגל שלי מוגדר בדפדפןבגדול ברגע שחשבון הגוגל שלך מוגדר בדפדפן במחשב אז כשאתה נכנס לגוגל יש לך בפינה העליונה את הריבוע עם הנקודות ושם יש לך אנשי קשר שלך
צודק. אכן רואה את אנשי הקשר אך הבעיה שנותרה לי שאיני יכול להמיר את הרשימה לקובץ אקסל או כל קובץ אחר ע"מ למחוק ולסנן את אנשי הקשר שאיני מעוניין לראות לצורך הדפסת רשימת תפוצה למטרה מסוימתאתה לא לחצת על מה שאמרתי ..
מצרף תמונה >>>>
צודק. אכן רואה את אנשי הקשר אך הבעיה שנותרה לי שאיני יכול להמיר את הרשימה לקובץ אקסל או כל קובץ אחר ע"מ למחוק ולסנן את אנשי הקשר שאיני מעוניין לראות לצורך הדפסת רשימת תפוצה למטרה מסוימתאתה לא לחצת על מה שאמרתי ..
מצרף תמונה >>>>
בריבוע שציינת יש את הכל מלבד אנשי הקשר למרות שחשבון גוגל שלי מוגדר בדפדפןבגדול ברגע שחשבון הגוגל שלך מוגדר בדפדפן במחשב אז כשאתה נכנס לגוגל יש לך בפינה העליונה את הריבוע עם הנקודות ושם יש לך אנשי קשר שלך
אני מצרף תמונת מסך שבו ניתן לראות שיש הכל מלבד "אנשי קשר"בריבוע שציינת יש את הכל מלבד אנשי הקשר למרות שחשבון גוגל שלי מוגדר בדפדפן
אני מצרף תמונת מסך שבו ניתן לראות שיש הכל מלבד "אנשי קשר"בריבוע שציינת יש את הכל מלבד אנשי הקשר למרות שחשבון גוגל שלי מוגדר בדפדפן
פתח את אנשי הקשר עם הקישור.בכרום העתק לשורת הכתובת ובתנאי שאתה מחובר לחשבון גוגל שלך
צר לי אך אני לא מבין אני על מה אני מדלג. אני מצרף את כל צילומי המסך של השלבים שאני מבצעאתה מדלג בהסבר.
אתה מייצא ושומר את הקובץ במחשב.
אחרי ששמרת אתה פותח אותו עם כתבן ואז מבצע שמירה בשם עם שינוי ב- Encoding. לאחר ששמרת את הקובץ שוב פתח אותו באקסל.
כל הפעולה עם הכתבן בגלל השמות בעברית.
אני לא רואה שאתה שומר את הקובץ במחשב. תעלה תמונה שרואים את הקובץ בתיקיה.צר לי אך אני לא מבין אני על מה אני מדלג. אני מצרף את כל צילומי המסך של השלבים שאני מבצע
עם ימין העכבר על הקובץ ובחר פתח באמצעות כתבן. שמור בשם חדש עם שינוי ה- Encoding. עכשיו עם ימין העבר פתח באמצעות אקסל.שמרתי את הקובץ בשולחן העבודה עדיין באותו המצב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.