העברת אתר ל cloudflare
שלום,
יש לי אתר בבלו הוסט, והם לאחרונה נתקעים ואני מפסיד תנועה ודירוגים בבירור בגללם.
מתכנת הציע לי על cloudflare - וממילא הם נותנים אתר אחד חינם. אז התחלתי היום את התהליך, עוד לא שיניתי את ה DNS
אני לא מבין אם אני לא אמור לנעביר לשם את הדטה בייס?
כל התוכן, פלאגינים וכו'
העברתי בעבר המון אתרים ותמיד זה גם היה להעביר את הדטהבייס, כאן לא ציינו את זה בכלל.
Please visit your registrar's dashboard to change your nameservers to the following.
The transfer process can take up to 24 hours. There will be no downtime when you switch your name servers. Traffic will gracefully roll from your old name servers to the new name servers without interruption. Your site will remain available throughout the switch.
Current Nameservers Change Nameservers to:
ns1.bluehost.com earl.ns.cloudflare.com
ns2.bluehost.com emma.ns.cloudflare.com
יש למישהו ניסיון איתם?
אם זה היה אתר חדש לא היתה לי בעיה, הייתי מנסה ורואה, אבל כאן מדובר על השקעה די גדולה.
תודה!
שלום,
יש לי אתר בבלו הוסט, והם לאחרונה נתקעים ואני מפסיד תנועה ודירוגים בבירור בגללם.
מתכנת הציע לי על cloudflare - וממילא הם נותנים אתר אחד חינם. אז התחלתי היום את התהליך, עוד לא שיניתי את ה DNS
אני לא מבין אם אני לא אמור לנעביר לשם את הדטה בייס?
כל התוכן, פלאגינים וכו'
העברתי בעבר המון אתרים ותמיד זה גם היה להעביר את הדטהבייס, כאן לא ציינו את זה בכלל.
Please visit your registrar's dashboard to change your nameservers to the following.
The transfer process can take up to 24 hours. There will be no downtime when you switch your name servers. Traffic will gracefully roll from your old name servers to the new name servers without interruption. Your site will remain available throughout the switch.
Current Nameservers Change Nameservers to:
ns1.bluehost.com earl.ns.cloudflare.com
ns2.bluehost.com emma.ns.cloudflare.com
יש למישהו ניסיון איתם?
אם זה היה אתר חדש לא היתה לי בעיה, הייתי מנסה ורואה, אבל כאן מדובר על השקעה די גדולה.
תודה!