העברת אתר מלייבסיטי לוויקס, דומיין זהה

העברת אתר מלייבסיטי לוויקס, דומיין זהה

היי, ברצוני לעבור ממערכת לייבסיטי לוויקס, לקחת קוד HTML של כל עמוד להדביק בוויקס וגמרנו (העמוד יוצא הפוך אגב משמאל לימין). הסתכלתי בשאלות דומות והבנתי שללא החלפת דומיין איני צריך להתעסק בהפניות 301, אבל אני רוצה לוודא, כל מה שאני צריך לעשות זה לדאוג שה- URL של כל עמוד בוויקס יהיה אותו דבר והכל יהיה בסדר? הכתובות בלייבסיטי נגמרות ב- html. ובוויקס לא, זאת בעיה? מה לגבי ה- 72 שעות בהן יקח לדומיין להתחבר לוויקס, האתר יירד מהאוויר, לא ייגרם נזק?

אחד החסרונות במערכות הקינייניות הוא שאתה לא יכול

להעביר את האתר, אלא רק את התוכן (התוכן שלך, האתר - ה"מנוע" שיוצר את קוד הHTML, העיצוב (הCSS) וההפעלות (JS) - שלהם.
&nbsp
יתר על כן, הטכנולוגיות של לייבסיטי ושל וויקס לא תואמות, כך שגם אם היית יכול "להעתיק", אין תאימות של המערכות.
&nbsp

החלטתי כנראה לא לעבור

כי החיסכון של 600 שקל בשנה לא שווה את כל הטרחה, בניהול גם יש ללייבסיטי המון יתרונות על וויקס, שם כבר יש לי אתר אחר. אבל נגיד והייתי עובר ומעתיק הכל, URL זהה לא היה מספיק כדי לפתור את בעיית גוגל? בלייבסיטי אין לי שום אפשרות לעשות הפניות 301 לא רק למערכת אחרת, אלא אפילו לאתר אחר שנמצא במערכת שלהם (רק בתוך דומיין זהה, לכן אפילו לעבור לאתר במערכת החדשה של לייבסיטי אני לא יכול בלי כל הכאבי ראש).
&nbsp
יש מערכת שכן אפשר לעבור אליה מלייבסיטי בצורה נוחה?

אני מנחש שאין.

(*) כל הכתוב הוא מתוך ניחוש ולא מתוך בירורים וידיעה. מומלץ לשאול את התמיכה הטכנית שלהם.
&nbsp
לפי מיטב ידיעתי, גם לWIX אין מערכת שאפשר לעבור אליה מהם בצורה נוחה. אין להם שום סיבה להקל על המעבר (חשוב - הם "שמרו" אותך כלקוח בזכות שיטת העבודה הזו).
&nbsp

למעלה