העברת בעל חיים לקנדה

i love usa

New member
העברת בעל חיים לקנדה

אני כניראה בעוד חודש נוסעת לקנדה לתקופה לא ידועה, רציתי לדעת מה התנאים והמסמכים הדרושים וגם פחות או יותר עלויות להעברת הכלבה ביחד איתי לשם .מדובר בכלבה בת שנה וחצי שנתיים,מסוג דלמטית ששוקלת בערך 20.5 קילו, ?? תודה לעוזרים!

Skyfire42

New member
מעבר עם כלב

העלויות של העברת כלב לקנדה הן לא כל כך נמוכות. הכלב שלנו גדול יותר משלך (בערך 35 קילו) אז העלות של הכלוב טיסה תהייה נמוכה יותר אבל חוץ מזה הכל אותו דבר. צריך לקנות כלוב טיסה (אנחנו מצאנו משומש ב 400 שקל) לדאוג שיש לכלבה את כל החיסונים ולעבור אצל הוטרינר העירוני לקבל אישור טיסה. האישור עולה 31.5 שקלים לגבי הטיסות - אנחנו טסנו ללוס אנגלס עם אל על ושילמנו על הכלב 280$ ומשם לוונקובר עם אייר אלסקה (שמאוד מאוד מומלצים - שירות מעולה) ושילמנו שם 100$ נוספים. צריך גם לקחת בחשבון שאם את עם כלב ועם מזוודות צריך עזרה באיסוף מזוודות ובניוד וצריך לשלם לסבלים כדי לעזור (אנחנו היינו עם 6 מזוודות והכלב כך שלא היתה ברירה) אנחנו גם קנינו חיתולים של מזרון (מזרוניות) בעלות של 90 שקלים כדי שבמקרה שהוא יעשה משהו הוא לא יצטרך לשבת בליכלוך של עצמו וכדי שנוכל להחליף את זה בעצירה בלוס אנגלס. בסופו של דבר אנחנו לא עשינו שימוש כי הכלב המדהים שלנו התאפק 20 שעות ועשה את כל החוויה של המעבר להרבה יותר קלה. כמו כן יש אגרה של יבוא חיה לקנדה ( אנחנו שילמנו כ 32 דולר אבל זה יכול להשתנות) ואין טעם להביא אוכל עם הכלב כי לא נותנים להכניס את זה לקנדה אז צריך להתכונן בלילה הראשון לרוץ לקנות אוכל - אנחנו קנינו ב 7/11 הקרוב. וזהו - כרגע הכי קשה זה למצוא בעלי דירה שמוכנים להשכיר לאנשים עם כלב... קשה קשה

אני עובד כסוכן נדל"ן באיזור טורונטו

ותמיד הצלחתי למצוא ללקוחות גם דירות וגם בתים שבהם הסכימו להכניס כלבים. זה מחייב גישה נכונה אל מול בעלי הבתים. התייחסות רגישה לצרכים ולחששות שלהם מניבה חוזה שמתיר להחזיק כלב בנכס. זה לא עובד ב 100% של הנכסים אבל כל מהגר צריך רק בית אחד...במרבית המקרים השיטה עובדת. יש לי גם כלוב מתאים להשאלה חינם למי שצריך להעביר כלב, את מוזמנת לפנות במסר.

i love usa

New member
תודה:) עוד משו

איזה חיסונים דורשים בקנדה ?מה התנאי קבלה שלהם לגבי כלבים? כי אני לא רוצה להגיע לשם עם הכלבה ובסוף לא יכניסו לי אותה. אני לא יודעת את התנאים שלהם אבל ממה ששמעתי יש מדינות שממש מחמירות לגבי הכנסת בעלי חיים ודורשות הסגר ובלאגנים אני מקווה שקנדה לא כזאת :)

רק כלבת, ואישור באנגלית של הוטרינר

שיזהה את הכלב מבחינת גיל, מין, גזע, צבע ושם הבעלים, ויאשר אם הוא מחוסן ואם הוא מעוקר/מסורס. בררי עם חברת התעופה שלך אם היא צריכה אישור בריאות בינלאומי להטסה. יש חברות שדורשות ויש כאלה שמסתפקות באישור הוטרינר. ארה"ב דורשת תעטדה כזו בכניסה, קנדה לא. (התעודה עולה 40 שקל אצל כל וטרינר מחוזי)

למעלה