אור, שיהיה בהצלחה
קודם כל אני רוצה להודות לך על כך שניהלת פורום בכבוד בתקופה די קשה: ללא הופעות כמעט וללא אירועים מיוחדים -
אני בניגוד לאחרים חושבת שאין קשר ישיר בין קיום הפורום ובין השתתפותו פעילה של אומן עצמו: עדכונים, הודעות וכו'. אז אני אישית לא מצפה מג'קו שכתוב אם יבוא לו - אשמח, ואם לא - גם בסיידר. ובוא לא נשכח שקשר עם אנשי הפורום תמיד היה וישנו: הוא משוחח איתנו אחרי הופעות, לפחות עם מי שחפץ לדבר איתו ואפילו מבכר בימי הולדת. יותר מזה? אני בטוחה שהקשר הזה יימשך גם בעתיד באופן זה או אחר,ללא חשיבות האם ניקרא "פורום תפוז", קומונה או כל דבר אחר. ברוסית יש פתגם: "תקרא לי אפילו מחבט, רק אל תשים על האש". באותה נימה אני לא מצפה שיעדכן. אנחנו מדינה קטנה עם אמצעי תקשורת רבים ועל כל דבר נדע מוקדם או מאוחר, במקרה או בכוונה.זה רק עניין של זמן (לא כל כך ארוך בדרך כלל) שנדע אילו שינויים חלו בניהולו, מה הם החידושים בהרכב, איך קוראים לכלבים של החברה שלו וחשוב מכל - איפה תהיה ההופעה ועד כמה התקליט המתבשל מצוין... לאוהבי נוסטלגיה אגיד שסגירת הפורום בתפוז זה לא מחיקת הפורום. זה רק אומר ששם הפורום לא יופיע בדף הראשי ולא יהיה ניהול בפורום. אז כל מי שיתגעגע לימים ההם יכול לשמור את הלינק במועדפים, להיכנס ולשקוע בזיכרונות. נינן גם להמשיך לכתוב בפורום ואולי כדאי לפחות לעדכן בו אפילו אחרי סגירה על אירועים חשובים שכולי תקווה יבואו במהירה. אז אור, אם בא לך לפתוח קומונה לג'קו - אז בכייף. רבים וטובים מסתפקים בקומונה ומסתדרים יפיפה. אני רואה בפורום או קומונה יתרון: אין צורך להתחבר לאף אחד ומצד שני לקבל מידע נחוץ באופן חופשי. תודה ובהצלחה, אור