העברת הרשאות ושיתופים

kman111

New member
העברת הרשאות ושיתופים

שלום לכולם. אני משדרג מ NT ל server2003 ואני מחפש כלי שידע להעביר הרשאות ושמות שיתוף משרת אחד לשני. תודה מראש kman

antidot

New member
חסרים פרטים

האם מדובר בNT domain ? איך אתה משדרג ? inplace upgrade או צירוף DC לdomain ? מאיפה הצורך להעביר הרשאות ? שידרוג נכון ישמר הכל. אולי תפרט קצת ?

kman111

New member
פרטים נוספים

היי, אני כבר אחרי שדרוג ה DC ושרת הדואר ל 2003. יש לי שרת stand alone NT 4 שמכיל מלא תקיות אם שיתופים לכל משתמש בארגון (600 משתמשים). את ההרשאות והשיתופים ב DC העברתי אם permcopy והתהליך היה מסורבל. ושמות שיתוף ארוכים(יותר מ 8 תווים)הוא לא העביר. אני מחפש כלי שידע להעביר את השיתופים וההרשאות משרת המקור לשרת 2003 החדש שמכיל את אותו מבנה של תקיות. תודה kman

antidot

New member
----->

יש את SecureCopy של SmallWonders: http://www.smallwonders.com/securecopy.htm (לא השתמשתי בתוכנה הספציפית, אבל כן משתמש בכמה מוצרים אחרים שלהם. יש להם תמיכה מעולה - אתמול הוציאו גרסת עידכון לאחד המוצרים עם feature לפי בקשה שלי. לזה אני קורא שירות...) יש את ה-Consolidator של Quest: http://www.quest.com/consolidator/. השאלה היא האם אתה משמר את העץ שאתה מעביר או שאתה בונה אותו מחדש ? כי אם אתה משמר את המבנה, אפשר בקלות להסתפק ב xcopy או scopy וסקריפט של כמה שורות שיעתיק את הshares.

kman111

New member
scopy אני לא מכיר

אני מעתיק את המבנה מהשרת הישן לחדש . xcopy לא יודע להעביר שמות שיתוף והרשאות עד כמה שאני יודע. scopy אני לא מכיר. אני הולך עכשיו לשדרג 7 שרתים כאלו מלאי שיתופים ואני מחפש פתרון מהיר ויעיל ושיודע לעבוד אם שמות שיתוף בעלי יותר מ8 תווים וזו הבעייה בשימוש בתוכנות dos .

antidot

New member
------>

scopy לא מעביר שיתופים, גם xcopy. הכוונה הייתה להעתיק כולל הרשאות ובעזרת סקריפט לשחזר את השיתופים. כעקרון לא מסובך, כל עוד המבנה של העץ נשמר. אבל אם אתה מחפש פתרון קל, תבדוק את Secure Copy של Small Wonders. אני שמעתי טובות על המוצר. כעקרון הוא מאפשר אפילו להעביר נתונים בצורה שקופה תוך כדי עבודה (יודע לסנכרן ולהעתיק diff-ים). תמלא את הטופס כאן, תוריד את הדמו ותבדוק אם מתאים לך.

kman111

New member
Secure Copy

נרשמתי באתר שלהם כבר בבוקר הם שלחו מייל שהודיע שתוך יום יגיע לינק להורדה אז אני ממתין בסבלנות. ללא כל קשר היתי מעוניין לקבל סקריפט או הנחיות לכתיבתו בהנחה שמבנה העץ נשמר. תודה

antidot

New member
------>

מסתבר שאני צריך לרענן קצת את נושא הVBS לעצמי... דוגמא לאיך לעשות export של שיתופים מצורפת בקובץ. אני מקווה שאתה יודע איך להריץ VBScript... תיכף נראה אם אני נתקל בבעיות בimport...

antidot

New member
לפעמים אני מפליא את עצמי ../images/Emo6.gif

ומי חשב שפעם הבטחתי לעצמי לא לגעת בקוד ? טוב נו... זה לא קוד... זה סקריפט. דוגמא לפלט:
---------------------------------------------------------- Processing share: 4 Share Name: 4 Share Caption: 1234567890dsfsedfsd sdf sdf sd Old Share Path: C:\Users\4 New Share Path: C:\Home\4 Error code for share 4: 0 ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Processing share: 1 Share Name: 1 Share Caption: 1 Old Share Path: C:\Users\1 New Share Path: C:\Home\1 Error code for share 1: 0 ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Processing share: 2 Share Name: 2 Share Caption: 2 Old Share Path: C:\Users\2 New Share Path: C:\Home\2 Error code for share 2: 0 ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Processing share: 3 Share Name: 3 Share Caption: 3 Old Share Path: C:\Users\3 New Share Path: C:\Home\3 Error code for share 3: 0 ----------------------------------------------------------​
DumpSharesToFile.vbs RecreateShares.vbs כעקרון, אפשר לכתוב סקריפט שעושה הכל במכה: מעתיק, יוצר שיתוף וכו'... אני לשחק עם VBS להיום סיימתי. אתה מוזמן להרחיב. אה... והוא כן יכול ליצור שיתופים בעלי שם של יותר מ8 תווים

kman111

New member
אני מעריך את המאמץ

הרבה תודה, אני אשחק אם זה נראה לאן נגיע. אם יצא מזה משהו אני אעלה לפרום. שוב תודה kman

ttlsysop

New member
התוכנה

הזו היא סוף הדרך , ממליץ בחום. שווה כל אגורה להעברת שיתופים וקבצים משרת ישן לחדש.

למעלה